Good things for kids,  Shopping

Favourite shirt

Tästä Trottersin Liberty kankaisesta paidasta, jonka toin Lontoon tuliaisina, on tullut Hattaran suosikki. Se on suloinen kapeitten farkkujen kaverina ja siihen sopiikin oikeastaan aika monen värinen alaosa. Paita on kiva nyt keväällä ja kesällä, mutta ajattelin sen olevan erityisesti hyvä koulupaidaksi. Se on siisti ja mukava päällä, helppo pukea ja nätti myös neuletakin alla.

I bought Cotton Candy this shirt while we were in London. She really loves it and so do I. It´s very cute with slim jeans ( she wears it with pink, yellow, white, baby blue & turquoise. Practically all the pants we have). I really like the fresh colours for spring! It´s the perfect pre-school shirt as it´s a little preppy and a lot comfortable and easy to maintain ( just a wash & a quick ironing and it´s as good as new). And it will be super cute with shorts for the summer too as it´s lightweight cotton!

s6to_meado_me3_3

S6TO_MEADO_ME3_1

s6to_meado_me3_2

Have a good day!

Ihanaa päivää!

Lattemamma

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.