Jun
8

My island style

by Sofia   -   in Random

Vaikka rakastankin naisellisia hameita, Chanel henkisiä jakkuja ja silkkisiä paitoja niin saareen ( ja usein kaupunkiinkin) pukeudun rennon sporttisesti. Tässä vähän tämän kesän suosikeja…

I love a very feminine style but I also love a casual and sporty look. I´m very much a stripy shirt and ponytail kind of a girl. So when I found this great knit I knew it would be my number one island style piece. We are more than casual on the island… the girls barely get changed from their pj´s before noon but I do love a comfortable and good looking piece of clothing even if it´s not very fancy.

Here are my current favourites for the island.

b18fd9f9aac21f2cde01adf62d6d6f92

This chunky Hunky Dory Knit became an instant favourite the second I saw it ( in Nougat). It´s thick cotton and a lovely off white & navy colour combo. This slouchy style looks good with everything from jeans to flowy long skirts so it´s super versatile too.

125199474_2

White Superga´s are a favourite year after year.

1695268_PRI

I love my matching raincoat with the girls. It´s the Petit Bateau classic and has a soft milleraies cotton jersey lining. I roll the sleeves so the lining shows a little and like it just like that.

w45160_srf_fr

The stripy dress I got last year from Henry Lloyd is still a favourite. This style is from this years collection and looks just as versatile.

109-533s2

These basic navy leggings are super soft, super comfortable and super affordable.

1677763_PRI

The Breton stripe. Nothing better.

0408779001_0_6

This long cotton dress was a find from Cos. I went in to help my friend decide wether or not to buy a dress and walked out with this one ( and this perfect pink skirt). The dress is great for the city and very classy with a belt but also casual for the island with those white sneakers or with yellow espadrilles. It´s the dress to wear if you get visitors over for some strawberries & whipped cream ( and it´s absolutely perfect for midsummer) . Like my girls said when I wore it with a french market basket & a cardigan draped over my shoulders…”  mummy  you look very French!”

w41060_fnv_fr

A classic swimsuit is part of my island wardrobe. This pretty navy piece is from Henry Lloyd, I have a very similar one.

6a18d723eed09ef351f80807704cae7e

I bought this super soft cotton jersey nightie from the Gauhar pop up shop and it´s perfect for the island ( well it´s so comfy and classic it´s perfect for anywhere). This photo is funny because it looks like I took it with the bags we use for the island and even the door looks like ours but it´s form the Gauhar web site.

So these are my key pieces for the island this summer. Have a good day!

Sellaisia suosikkeja tälle kesälle. Yllättäen Suomen kesään olen varustautunut muillakin asuilla kuin bikineillä…

Ihanaa päivää!

Lattemamma

15 COMMENTS
|
8,199 VIEWS
|
Partager sur Facebook
15 comments on “ My island style „
Betina / STELLAR, on June 8, 2016

Ihania valintoja!

Sofia, on June 9, 2016

Kiitos Betina! <3

Helen, on June 8, 2016

Classic wardrobe staples that never date are a firm favourite with me. I love this style as it always looks good.

Sofia, on June 9, 2016

Thank you sweet Helen!

Katja, on June 8, 2016

Minua harmittaa kun en ehtinytkään Gauharin pop- upiin. Olen yleensä siellä käynyt ja aina jotain ihanaa löytänyt. Mutta onneksi heillä on nettikauppakin. Sinulla on kaunis klassinen tyyli. Tuo vaaleansininen mekko on aivan ihana. Ihanaa kun kesällä saa taas pukeutua mekkoihin. Tämä oli kiva postaus.

Sofia, on June 9, 2016

Katja onneksi tosiaan kaiken saa myös nettikaupasta! Ja kiitos!

Hanneleh, on June 8, 2016

Sinulla on ihan mahtava tyyli. Huolisin tästä vaikka kaikki omaan vaatekaappiinikin. 🙂 kiitos mukavasta blogista joka päivittyy tiuhaan. Ja nämä tyylivinkit on ihan parhaita.

Sofia, on June 9, 2016

Kiitos ihanasta kommentista Hanneleh!

Täti Ruskea, on June 8, 2016

Ihania, ihania, ihania! Kesä <3 Mun kaapista puuttuu trikoinen raitamekko, koska vanhat ovat jääneet isoiksi. Tuo leggingsvinkki oli hyvä. Enpä oo ajatellut, että Nextiltä voisi itsellekin löytyä jotakin. Oi miten pidänkään tällaisesta klassisesta tyylistä. Uimapukukin on täydellinen, pyjamasta puhumattakaan. Kauniita kesäpäiviä teille saareen! Iloitsen kovasti postauksistasi.

Sofia, on June 9, 2016

Kiitos Täti Ruskea! Kurkkaapa muuten Nextiltäkin uikkarit. Viime vuonna tilasin tosi kauniin sinivalkoraitaisen ja se on ollut oikein hyvä!

Johanna, on June 8, 2016

Ihania vaatteita! Mun pitäisi vähän satsata mun mökkivaatteisiin, koska nykyiset on aika järkyttäviä… Mulla on mm. legendaarinen fleece, joka mulla on päällä varmaan noin kahdessa kolmasosassa mökillä otetuista valokuvista. Riippumatta siitä, onko kuva otettu jouluna vai juhannuksena… Nuo postauksen vaatteet on niin ihanan raikkaita ja merellisiä että taidanpa hankkia jotain samansuuntaista itsellenikin.

Sofia, on June 9, 2016

Johanna, pitäähän nyt jokaisella olla se joku rakas “landevaate” jossa sitten aina nostalgisena pyöritään saaressa. Minulla se on keltaiset purjehdussaappaat ( kumpparit) jotka olen omistanut muistaakseni vuodesta 1995. Ihanimmat ikinä!

Elina, on June 15, 2016

Hei!
Kysyinkin aiemmin mistä Petit Bateu merkkiä voi tilata, kiitos vastauksesta!
Nyt kysyisin vielä, että vastaavatko naisten vaatteet merkillä mielestäsi normaalia mitoitusta, vai ovatko myös pientä kokoa, kuten lasten vaatteissa?
Eli tilaisinko samaa S kokoa kuin muiltakin merkeiltä…
Miten olet kokenut nuo naisten koot? Kitos paljon Sofia!

Elina, on June 15, 2016

Hei!
Kysyinkin aiemmin mistä Petit Bateu merkkiä voi tilata, kiitos vastauksesta!
Nyt kysyisin vielä, että vastaavatko naisten vaatteet merkillä mielestäsi normaalia mitoitusta, vai ovatko myös pientä kokoa, kuten lasten vaatteissa?
Eli tilaisinko samaa S kokoa kuin muiltakin merkeiltä…
Miten olet kokenut nuo naisten koot? Kiitos paljon Sofia!

Sofia, on June 20, 2016

Sanoisin Elina, että suht normaalia kokoa. Raitapaidat eivät minun mielestäni ainakaan ole kovin pieniä, mutta pitkäraajaiselle voi hihassa loppua mitta kesken. Itse sanoisin kuitenkin näin, että mallit ovat sellaisia jotka näyttävät kivoilta hieman reilun kokoisina. Ne eivät suurimmalta osin ole kovin “slim fit” joten saavat mielestäni ollakin vähän isoja ja sitten hihat kääräistään tai rullataan vähän ylös. Mutta nämä ovat toki makukysymyksiä!

Leave a comment
name
email
url
message