Jun
9

Girls island style

by Sofia   -   in Random

Yesterday I shared my island style pieces and today I thought you might want to see what the girls use on the island. Our closets look very similar when it comes to colour. Navy blue & white with plenty of stripes.

1257068_PRI

The classic raincoat in yellow for both of the girls this year.

ORSNA_75_MAIN

Wellies are in use almost every day.

1503900_PRI

Our favourite t-shirts. Buy at least one size up for the perfect slim but not too tight fit.

shorts

Shorts to wear with t-shirts or the marinier jumpers. For some reason the girls hate fancier shorts worn with stockings or knee highs but these casual sporty shorts they love. We have had a pair from Ralph Lauren every year and love the fit.

2112963_PRI

A classic marinier jumper.

2009370_123_JH

My girls don´t have this actual swimsuit from Jacadi as they had plenty that still fit but I saw this in London and fell in love. It has a beautiful backside too! Very simple and classic. I wish we needed one more! But swimsuits are part of the island repertoire.

2c2900b8a64d702b75b95bc8941dbdb1

We had one stripy long sleeved rash guard from J. Crew ( similar to this one) that fit but we had to buy one more. We decided on this one and the girls are loving it! I love the watermelon prints all over the collection this summer.

SUSUA_XS13_15_1F

The girls wear white Superga´s too.

TISSQ_SU16_428_B

We found super cute and simple baby blue and white striped seersucker dresses for the girls from H&M with pretty ropes over the shoulders and a little anchor embroidered at the hem ( it´s this one) but they seem to be sold out. This one is a little similar. The kind of dress that is comfy to wear anytime.

So the girls have a very similar style to their mama really. Very casual and comfortable.

Lattemamma

 

13 COMMENTS
|
6,394 VIEWS
|
Partager sur Facebook
13 comments on “ Girls island style „
Täti Ruskea, on June 9, 2016

Samat sanat voisi kirjoittaa tänne kuin eiliseen Lattemammam vaatepostaukseen: ihania, ihania! Raikkaita raitoja, klassikoita, jotka käyvät vuodesta toiseen ja periytyvät lapselta toiselle. Jos olen ihan rehellinen, voin kertoa, että jokunen vuosi mulle iski totaalinen raitaähky ja sen perään tummansinisähky. Sitä kestikin yllättävän kauan. Vähitellen raidat alkoivat hiipiä takaisin, ensin poikien vaatekaappeihin ja vähitellen myös omaani. Ja vihdoin tänä keväänä palasi myös tummansininen, mun entinen lempiväri. Tajusin sen eilen kauppareissulla, kun eräs mummo ihasteli poikia ja päivitteli, kun heitä oli kolme. Kerroin että oikeasti heitä on viisi. Siihen mummo totesi, että varmasti heilläkin on sitten siniset vaatteet. :O Täksi kesäksi ostin pikkupojille POPin kesäraitapaidat. Niissä on valkoinen pohjaväri ja kapeat tummansiniset raidat sekä olalla napit. Ne on ohuempaa trikoota ja samoja paitoja löytyi mm.keltavalkoisina. Noita Betit Bateaun valkoisia t-paitoja ja/tai hihattomia aluspaitoja mun on pitänyt vielä tilata.

Sofia, on June 9, 2016

Täti Ruskea, kiva kun pojat ovat saaneet raitansa takaisin :)! Kohta vaihdat nimimerkkisi Täti Siniseksi ;)…

Eeva, on June 9, 2016

Helou :)!

Kesäterveisiä Turusta 🙂
Piti nopeasti vinkata, että Kappahlista ostin todella tyylikkäät Seersucker mekot, jotka pääsivät vakiokesämatkamekoiksi.
Kyseessä on tämä
http://www.kappahl.com/fi-fi/kappahl/kids/alla-barnplagg/447680/
Ja on aika perfect summer dress 🙂

T: Eeva

Sofia, on June 9, 2016

Ihanat Eeva! Kiitos vinkistä, meillä ne yhdet jo on, mutta moni muu voi löytää tuolta sen suloisen kepeän kesämekon.

kapputsiino, on June 9, 2016

Hei kamoon EEVA; ei lattemamma nyt tavis rahvaan tusinakauppaKappahliin eksy, vaan lentää pariisiin ja Nykkiin ostaen luomusilkkiä tai muuta vähän fiininpää :o) eikö se ole jo aika selväksi käynyt vuosien saatossa.

Sofia, on June 9, 2016

kapputsiino, vaikka kommenttisi olikin osoitettu Eevalle, niin vastaan minäkin tähän. Ihanaa on välillä päästäkin Pariisiin ja New Yorkiin, mutta kyllä meille Kappahlin mekotkin yhtä hyvin sopivat kun ovat niin kauniit kuin nuo Eevan linkittämät. Ja itseasiassa ne minun tuossa mainitsemani H & M´n suloiset mekot taisivat olla alle 15 € kpl. Ihan Helsingistä löysin.

Johanna, on June 9, 2016

Hei Sofia, mistä mä löydän tytöille kokovalkoiset kylpytakit? En yhtään ehtisi metsästää ja haluaisin juurikin valkoiset. Muutkin saa tietty kertoa jos on hyvä ostospaikka tiedossa 🙂

Sofia, on June 9, 2016

White Companysta Johanna. 🙂

Johanna, on June 9, 2016

Kiitos, toi on just sellainen mitä mä tarkoitin. Poistun tekemään tilausta 🙂

Elina, on June 10, 2016

Hei Sofia,

Pidän samantyyppisistä raikkaista vaatteista pojallani ja haluaisinkin kysyä sinulta, tiedätkö nettikauppaa, josta Petit Bateua vaatteita voisi tilata Suomeen?
Olen etsinyt kovasti, mutta en ole löytänyt.
Heidän omat sivustonsa eivät toimita kuin alueellisesti.
Ulkomailla olen ostanut merkkiä, mutta nyt ei ole matkoja tiedossa ja haluaisin silti noita t-paita ja sadetakin.
Hyvää kesää!
Kiitos!

Sofia, on June 11, 2016

Moikka Elina! Alex & Alexalta olen tilannut, heillä on aika kattava valikoima, samoin Bibaloolla. Myös Babyshop myy mielestäni Petit Bateauta. Varmasti moni muukin nettikauppa toki joita en vaan tiedä tai ei tule nyt mieleen.

Anna, on June 13, 2016

Ihana tyyli myös tytöillä saaressa!☺️
Sinivalkoraidat ja keltainen yhdessä näyttävät aina yhtä raikkailta ja kesäisiltä,tytöillä ja pojilla!

Sofia, on June 20, 2016

Kiitos Anna!

Leave a comment
name
email
url
message