Random

Happy thougts

I can tell you my happiest thought this moment! I´m on holiday! Yay! I love my job but it´s great to take a longer vacation once a year to tune out completely. I thought we would start our holiday by jumping on a boat and immediately heading out to the island. But then our friends invited us to their villa in the city of Hanko in the South of Finland for a big regatta rosé party ( of about 70 guests so we are not there on our own) and our other friends decided to sell their boat this summer and thought this is their last time on their own boat in the regatta “spirit” ( we are not attending the actual races) so they invited us to stay with them. So the kids are at the island already but we decided to take a little detour through our 20´s for the “last regatta”. How fun! Although knowing us we might not be the last ones standing but rather trying to get some sleep in a harbour with boats pumping on music and alcohol…

Then on Sunday we head out with our bags packed for a longer stint on the island. I can not wait! Here are some other happy thoughts from the past week…

I had an old friend from University visiting me with her baby girl. We had coffee and cappuccinos and I had brought her girl this super cute wooden Lexy Pexy teething toy from New York!

DSC_0811

DSC_0823

DSC_0821

DSC_0813

The girls had their last day of nursery/ pre-school for the summer ( this was already the week before) so we did a little celebration. Cotton Candy lost her first tooth ( finally) the day before that so she got to choose what was for dinner & dessert. She chose spinach soup ( ” Mom, you have to make it yourself, yours is so much better than the frozen one!”) And we had some ready made berry pies for dessert. Cotton Candy also got to choose one toy as she had earned it with a sticker chart. She chose a pompom crafting set.

DSC_0900

DSC_0905

DSC_0909

DSC_0910

I had ordered myself a bunch of books from Amazon and they arrived. It´s always a happy thought for a book lover!  I enjoyed them for breakfast with some fresh berries & fruit. Love that those are so good right now!

DSC_0838

DSC_0830

DSC_0834

Now I wish you a fabulous weekend!

Se on semmoinen juttu, että eilen oli viimeinen työpäivä ja nyt on vuorossa todella ansaittu loma! Toivotan sinulle ihanaa viikonloppua ja itse aion kuulkaas poksauttaa pullon kuplivaa ihanan ystävän kanssa ja sanoa, että vihdoinkin!

Lattemamma

3 Comments

  • Karkki

    Iloista ja onnellista kesälomaa sekä paljon muistorikkaita hetkiä sinulle <3

    Hangon regatta – ahaa ja ooh mitä muistoja se tuokaan mieleeni:D .

    Itse nautin vielä töistä viikon verran perheen jo lomaillessa. Viikon kuitenkin jaksaa vaikka päällään seisten.

  • Täti Ruskea

    Upeaa lomaa sinulle ja perheellesi! Miehelläni alkoi myös loma nyt ja olen siitä niin iloinen. Tosin pian alkaa seitsemän hengen matkatavaroiden pakkaaminenreilu viikon reissuun. Sanoisinko, etteioo kovin kevyt urakka 😉 arkihan kuitenkin pyörii siinä samalla koko ajan, kuten pikkulapsiperheissä on tapana. En malta olla vielä kertomatta, että saimme mukavan aloituksen koko perheen yhteiselle kesälomalle, kun enoni järjesti viikonloppuna sukujuhlat. Olen erityisen iloinen siitä, miten lapset oli huomioitu. Miten iloisiksi sitä voikaan pienet tulla esimerkiksi ilmapalloista ja onginnasta. Miten valloittavan näköisiä lapset olivat kulkiessaan puutarhassa ilmapalloineen, kukin lempivärinsä valinneena. Eikä surua, jos pallo karkasi taivaalle, uuden sai tilalle 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.