Random

Gone to the island

Olen jäänyt nyt lomalle, pakkasimme kimpsut ja kampsut ja suuntasimme veneen keulan kohti saarta. Ensimmäisen viikon aion olla tyttöjen ( ja tietenkin myös mr Espresson) kanssa, jättää puhelimen yöpöydälle ja tietokoneen kiinni, pötkötellä säästä riippuen joko riippumatossa tai takkatulen äärellä ja lukea pinon kirjoja. Aloitan aamuni uimalla meressä ja päätän iltani katsellen auringonlaskua. Blogi ei kuitenkaan jää kuukauden lomalle vaan palaan sitten tännekin ensimmäisen viikon jälkeen päivittelemään muutaman kerran viikossa “saariston lapsi”-juttuja ja ruokaideoita.

cf7cc6a2f5665cb968afb4a81d3b8232
photo from here

Ihanaa viikkoa ja nähdään täällä sitten noin viikon kuluttua!

I´m on holiday for the next month and this week also from the blog and won´t be online so much. So I will see you here next week. During the vacation I will then update the blog a few times a week for island living inspiration and recipes and just to say hi to you guys. Have a great vacation!

Lattemamma

 

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.