Jul
11

Gone to the island

by Sofia   -   in Random

Olen jäänyt nyt lomalle, pakkasimme kimpsut ja kampsut ja suuntasimme veneen keulan kohti saarta. Ensimmäisen viikon aion olla tyttöjen ( ja tietenkin myös mr Espresson) kanssa, jättää puhelimen yöpöydälle ja tietokoneen kiinni, pötkötellä säästä riippuen joko riippumatossa tai takkatulen äärellä ja lukea pinon kirjoja. Aloitan aamuni uimalla meressä ja päätän iltani katsellen auringonlaskua. Blogi ei kuitenkaan jää kuukauden lomalle vaan palaan sitten tännekin ensimmäisen viikon jälkeen päivittelemään muutaman kerran viikossa “saariston lapsi”-juttuja ja ruokaideoita.

cf7cc6a2f5665cb968afb4a81d3b8232

photo from here

Ihanaa viikkoa ja nähdään täällä sitten noin viikon kuluttua!

I´m on holiday for the next month and this week also from the blog and won´t be online so much. So I will see you here next week. During the vacation I will then update the blog a few times a week for island living inspiration and recipes and just to say hi to you guys. Have a great vacation!

Lattemamma

 

3 COMMENTS
|
4,386 VIEWS
|
Partager sur Facebook
3 comments on “ Gone to the island „
Katja, on July 11, 2016

Ihanaa lomaa koko perheelle!

neitioliivi, on July 11, 2016

Oikein ihanaa lomaa teille kaikille!

Sofia, on July 27, 2016

Kiitos tytöt!

Leave a comment
name
email
url
message