Aug
25

Brazil in a cup

by Sofia   -   in Random

Sain Nespressolta taas ihanan love boxin postissa ja tällä kertaa se sisälsi uutta limited edition Cafezinho do Brasil– kahvia Braziliasta. Cafezinho on siis Brasilialaistyylinen kahvi ( voit lukea siitä hieman lisää täältä). Cafezinho sanana on brasilian portugalia ja tarkoittaa pientä kahvia. Se juodaan perinteisesti pienestä kupista, kuumana ja runsaalla sokerilla maustettuna.

DSC_0008

DSC_0017

DSC_0965

DSC_0990

Tämä oli todella hyvää, sekä voimakkaista espressoista pitävä mr. Espresso, että hieman pehmeämmistä kahveista pitävä minä totesimme ( sopi mielestäni myös cappuccinoon). Vahvuusasteita kahvilla on 9 ( espressona juotavaksi suositeltu) ja sitä kuvaillaan intensiiviseksi, sensuelliksi espressoksi jossa on mukana dulcet bourbonia. Samettinen tuntuma, saksanpähkinäinen maku joka muuttuu loppua kohti yrttiseksi ( mm. timjamia ja rosmariinia). Suosittelen kokeilemaan tätä.

DSC_0984

DSC_0996

DSC_0979

DSC_0011

DSC_0969_01

DSC_0020

Joskus kun limited edition kahvi sattuu sopimaan omiin makumieltymyksiimme, tilaamme sitä useamman pötkylän ja juomme säästeleväisesti jotta se riittäisi mahdollisimman pitkälle. Cafezinho kuuluu tähän kategoriaan!

We are loving the new limited edition flavour Cafezinho do Brazil I received as a gift from Nespresso. I will be stocking up on this one for the future. 

Lattemamma

p.s. Cafezinho maistiaiset sain Nespressolta lahjaksi. Muista kierrättää kapselit metallinkierrätykseen!

0 COMMENTS
|
4,633 VIEWS
|
Partager sur Facebook
Leave a comment
name
email
url
message