Aug
26

Onnen aiheita

by Sofia   -   in Random

Syksy tuoksuu jo selkeästi ilmassa. Haistoin sen virallisesti ensi kerran keskiviikkona. Ilman viileyteen oli hiipinyt syksyn raikkautta. Joka syksy palaan ajatuksissani tuolloin polkupyöräni satulaan ja poljen reppu selässä aamukasteessa kimaltavien niittyjen halki kouluun. Tuo tunne on kaunis muistojälki mielessäni ja se on painautunut syvälle minuun voimakkaasti. Niin monta aamua, niin monta samankaltaista pyöräretkeä, miksi ei olisi…

Jos olet seurannut blogiani jo vuoden tai useamman, tiedät varmasti, että rakastan syksyä! Vaikka aionkin kiltisti odottaa viralliseen syksyn aloitukseen, ennen kuin siirryn maustamaan latteni muskotilla ja kanelilla niin uskallan varmasti jo hitusen innoissani kuiskata, että se on nyt nurkan takana! Tämä syksy ei tuo meidän perheellemme kovin mullistavia uusia tuulia. Hattara aloittaa kaksi uutta harrastusta ( ja luopuu muutamasta vanhasta) ja kuten varmasti tuli jo selväksi, hän aloitti koulun. Mutta muuten arki rullaa meillä tutuissa turvallisissa urissaan ja minä nautin siitä! On leikkitreffejä ja arkiruokia, on läksyjä ja saunailtoja. On muutama innostava viikonloppumatka haaveissa ja toivottavasti vielä pari saarireissuakin saisi mahtumaan aikatauluihin. On aamupuuroja ja aamukahveja. On salitreenejä ja juoksulenkkejä. On iltateetä ja sohvalle vajoamista. Ihan tavallista arkea siis.

Tavalliseen arkeen kuuluu myös suloiset pienet asiat joita juuri meidän perheessämme rakastetaan. Niinkuin jokaisen perheessä. Meillä Nanna, Purkan rakas nalle, on kuin yksi perheen jäsen. Se haetaan kainaloon heti päiväkotipäivän päätteeksi, se saa nököttää kainalossa Pikku Kakkosta katsellessa, sitä ilman uni ei maistu samalta ja aamulla Nanna pääsee mukaan aamupalapöytään. Joskus Nanna löytyy eteisen penkiltä johon se jää odottelemaan Purkkaa ja joskus Nanna peitellään sänkyyn torkkumaan päivän ajaksi. Nanna on paras ystävä ja mielestäni se on hirmuisen suloista, erityisesti koska itsellänikin oli lapsena Ruusu-nalle joka merkitsi minulle ihan hirmuisesti. Toivottavasti Nanna ei koskaan katoa! Hattara tosin näki sattumalta Pikku-Nallen ikkunassa samanlaisen nallen raidallisessa pyjamassa ja hän aikoi ostaa sen siskolleen syntymäpäivälahjaksi. Siitä tulee kuulemma Nannan kaveri, vara Nanna. Hattara itseasiassa löysi jo kukkakaupassa ollessamme siskolleen myös nalle-kortin jonka hän osti siltä istumalta jo valmiiksi odottamaan, omilla rahoillaa, koska se on kuulemma siskolle ” ihan täydellinen”.

DSC_0034

DSC_0040

DSC_0039

Iloa ja onnea arkeen tuo myös ihanat ystävät jotka lähettelevät kauniita kortteja, kiitokseksi tai sitten ihan muuten vaan. Kaikki ihanat kortit päätyvät esiin muistitaululle keittiöön jossa niitä voi ihailla ja joka kerta kun näen ne siinä tulen niistä hirmuisen iloiseksi.

DSC_0044

DSC_0048

DSC_0055

Viimeinen arkinen onnen aihe ovat uudet valkoiset pyyhkeet. Tilasimme kesällä pinon uusia valkoisia pyyhkeitä ja lakanoita White Companylta ja mikä onkaan ihanampaa kuin nukkua puhtaan valkeissa lakanoissa tai kietoutua ihanan tuoksuvan vaahtokylvyn jälkeen valtavaan paksuun valkoiseen pyyhkeeseen. Ja mikään, ehkä mikään, maailmassa ei ole niin ihanaa kuin kuivata omat pienet tyttäret suihkun jälkeen pehmoisiin pyyhkeisiin, laittaa päälle suloiset pyjamat ja lukea heille iltasatuja. Oi arki, olet ihana, mutta vielä ihanampi olet näiden uusien pyyhkeiden myötä! ( Tästähän muodostui ihan kummallinen oodi pyyhkeille ja sana pyyhe tuli mainittua ehkä useimmiten koko blogihistorian aikana samassa pienessä jakeessa.). Onnea ovat myös ihanan tuoksuiset putsarit ja kasvovoide. Minois Parisin kasvovoiteen tilasin Marie Chantalin kautta. Ja tuo Sophien kylpykirahvi on muuten todella mainio. Sain sen kerran Ombrellinosta jostakin blogitapahtumasta mukaani ja säästelin sitä jonkun ystävän lapselle vauvalahjaksi, mutta tytöt löysivät sen lahjajemmastani ja pyysivät saada sen kylpyihinsä mukaan. Tuote on ihan mahtava, koska siinä ei ole yhtään reikää josta voisi mennä vettä lelun sisään. Kaikki me varmasti olemme joskus kokeneet kylpylelun jonka sisään on kertynyt tummaa mönjää kun se on jäänyt kylvyn jälkeen kunnolla kuivumatta ja sellaisethan lentävät suoraan roskiin. Tämä saa jäädä koska se pysyy ihanan puhtaana ja on kaiken lisäksi suloinen.

DSC_0062

DSC_0092

DSC_0086

DSC_0075

DSC_0070

DSC_0073

Sellaisia arkisia onnen aiheita tällä viikolla. Toivon nyt ihan mahtavaa viikonloppua! Meillä on suunnitelmissa koko perheen leffailta omalla sohvalla popkornin kera, sekä kauden viimeinen Lintsi-päivä.

My happy thoughts this week contained a few everyday things that just make me happy. The teddy that Bubble Gum loves and we all feel is part of the family now. As I think all families have these cute things that only they know and that are important to only them and it kind of makes them all the more special. I´m also very happy about sweet friends who send me pretty cards to say Thank you or You´re the best, so I keep them on my memory board and when I see them I feel lucky. Oh and then I´m happy about new white sheets & towels we ordered a big bunch of from The White Company and my lovely scented make up cleanser & toner and the Minois Paris face cream that has the loveliest package and scent ( although I must admit the product is not the best I ever tried).

I´m also loving the fact that I can smell Autumn in the air and I know that pumpkin spice season is just around the corner waiting hand in hand with my trench coat, my beloved plaid Mulberry umbrella and those shiny wellingtons of mine. I know there are still a few days of summer left and that is why we are taking the girls to the amusement park this weekend to celebrate that and I think also a family movie night with popcorn & a great animation on the sofa is in store for us. Have a really good one!

Lattemamma

0 COMMENTS
|
5,450 VIEWS
|
Partager sur Facebook
Leave a comment
name
email
url
message