Random

Pj´s

Hankin itselleni juuri New Yorkista uuden pyjaman ja ajattelin jakaa kanssanne muutaman oman suosikkimerkkini. Tykkään, erityisesti syksyllä ja talvella, nukkua pyjamassa. Ihaninta on laittaa illalla kylvyn jälkeen päälleen vasta silitetty puhdas pyjama. Jos jalkaan saa sujauttaa kasmiriset unisukat niin sitten ei ehkä asiat voisi kovin paljon paremmin ollakaan. Lempi teekuppiin haudutan suosikki iltateetäni ja nautin hetken syksyisestä illasta, mielellään tietenkin kynttilänvalossa. Aamulla pyjamaan ilmestyneet rypyt kertovat tarinaa hyvin nukutusta yöstä ja kauniista unista. Nukutko mieluummin pyjamassa vai yöpaidassa?

I love sleeping in pj´s! I don´t know about you but I just find them so comfortable. I just bought myself a new pair and I liked them so much I thought I might share some of my favourites with you.

z694_white_3

z694_white_2

Brooks Brothers makes a great pair of pyjamas!

lt621132-rosebuvard03_5

A French brand Laurence Tavernier has fantastic pj´s. The also make the prettiest morning robes! If I´m quite honest the site is not very modern and the products don´t seem that fresh online but they are so well made and such classic in real life.

31314_wt0002

I just bought this pair of pyjamas and I am absolutely loving them. Next time I will order them in blue with navy piping and have them monogrammed in the pocket to match the piping.

 I hardly ever sleep with socks on all night but I like to have my feet warm when off the bed and I´m so hooked on the lovely cashmere socks from White Company that are so soft and quite affordable too. I always decide I will learn to wear slippers but end up leaving them somewhere by my bed or in the bathroom and find myself wearing these socks instead. I always bring them to hotel rooms with me as well.

cas-08_129_main

I´m quite hoping that Santa might want to bring me these in the new ice blue colour for Christmas with the blue monogrammed jammies. 

Are you a pyjama kind of girl? I also like sleeping in nighties but for some reason pyjamas just make me feel cozy, especially in the Fall and Winter season.

Have a lovely day!

Mukavaa päivää!

Lattemamma

5 Comments

 • Täti Ruskea

  Ihanan pyjaman olit itsellesi ostanut! Voisin ottaa samanlaisen, valitsisin ehkä vaaleansinisen. Minäkin tykkään “nappipyjamista” sekä itselläni että meidän miesväellä ja erityisesti juuri syksyllä ja talvella. Toinen suosikkini on pitkähihainen ja -helmainen mekkomallinen trikooyöpaita (nykyinen on POPin). Itse kuljen äitini neulomissa pitkävartisissa villasukissa. Juuri toivoin yhden lisäparin “varastooni”. Käytän niitä niin paljon, että saan ne lopulta puhki (vaikka mummoni aina sanoi, ettei saa kulkea “sukanlavoissa”). Tuskin on reissua, minne villasukat eivät pääsisi mukaan 😉 Nuo cashmiresukat olisivat taatusti ihanat.

 • Tintti

  Heh, meillä yksivuotiaskin jo osaa etsiä mamman tossut. En siis osaa olla lainkaan sisällä ilman sisätossujani ja lapset ovat tottuneet näkemään kun niitä etsin ympäri asuntoa ☺️ White companyn sukat ovat myös ihania kyllä. Itse en osaa nukkua pitkähihaisessa asussa ollenkaan jostain syystä ja kauniit pyjama-asut jäävät sen vuoksi aina käyttämättä. Housuille hankin aina hihattoman yläosan pariksi ☺️

  • Sofia

   Tintti, meillä äitini on samanlainen kuin sinä. Hänellä on jopa meillä omat tossut ( tai yhdet minun tossuistani joita en koskaan muista käyttää) jotka tytöt hänelle aina laittavat eteiseen valmiiksi odottelemaan…

 • Niina

  Kaunis pyjama! Tilasin juuri itselleni uuden parin White Companyn cashmirsukkia, kun edelliset olivat viime talven jäljiltä loppuunkulutetut. Nämä ovat minun luottosukkani koti-iltoihin, en osaa pitää tossuja kotona. Haaveilen jo niistä kirpeän kylmistä syyskeleistä, kun saa käpertyä pyjama päällä uudet sukat jalassa viltin sisään hyvän kirjan kanssa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.