Sep
23

Paris my love

by Sofia   -   in Random

paris-collage

Lähdin Pariisiin ja aion palata sieltä mukanani uutta inspiraatiota ja toivottavasti matkalaukkuuni mahtuu myös muutama pieni paketti syksyllä syntyvälle ystävän vauvalle ja kummipojan ristiäisiin.

So I have left to Paris and will return with plenty of inspiration as I always do. And hopefully there will be room in my suitcase for a few little parcels. We have a new Godson whose Christening is on October and my good friend is due next month with a baby girl too. Exciting times!

I hope you have a fantastic weekend!

Lattemamma

 

4 COMMENTS
|
4,105 VIEWS
|
Partager sur Facebook
4 comments on “ Paris my love „
Susanna, on September 23, 2016

Have a wonderful wonderful trip in the most beautiful city in the world ❤️!

Sofia, on October 4, 2016

Thank you Susanna <3

Katja, on September 23, 2016

Ihanaa matkaa ja hyvää viikonloppua! Etsiskelinkin juuri vinkkejä Pariisin matkaa varten ja lueskelin vanhoja postauksiasi hakusanalla “Pariisi”. Kivoja lastenvaate ostosvinkkejä laitoinkin jo blogistasi itselleni muistiin ja nyt jään odottelemaan viimeisimmän matkan kertomusta. Itse olen käynyt Pariisissa vain kerran aiemmin ja nyt menemme mieheni kanssa ensimmäistä kertaa yhdessä Pariisiin ❤️

Sofia, on October 4, 2016

Ihanaa reissua Katja!

Leave a comment
name
email
url
message