Nov
7

Vacation

by Sofia   -   in Random

Packing shorts and summer dresses, swimsuits and bikinis, hats and rash guards. New book on my iBooks shelf waiting to be devoured and school books in order for a week of “homeschooling” for the first grader. Ladies and gentlemen, tonight we board a plane to see the sun, the sea and the sand. The girls have planned on eating ice-cream and water melon on daily bases and I´m looking forward to just being with my family. Maybe we´ll drive to see a vineyard and probably something else too but mainly we will enjoy the freedom of doing what feels best just then. Living in the moment. Can´t wait! Enjoy the snow Finland and keep it going for me for when I return as I love it!

vacay-col

Täälä jo pakkaillaan lomaa varten ja illalla kone suuntaa kohti aurinkoa, hiekkarantaa ja kohisevia aaltoja. Vähän suoraan sanottuna harmittaa jättää kauniin luminen Helsinki nyt taakse, vielä hupaisampaa olisi lähteä harmaan loskan keskeltä, mutta loma tulee silti tarpeeseen ja kuulostaa ihanalta ajatukselta. Tytöt meinasivat syödä jätskiä joka päivä ja minä haaveilen visiitistä jollekin kivalle viinitilalle ja juoksulenkeistä hiekkarannalla. Erityisesti kuitenkin odotan sitä, että voimme vaan olla yhdessä ja ottaa niin rennosti kuin osaamme!

Have a fabulous week! I did compose a few posts for you though so I´ll see you here too!

Lattemamma

4 COMMENTS
|
4,396 VIEWS
|
Partager sur Facebook
4 comments on “ Vacation „
Ann, on November 7, 2016

Sounds fun! Where are You heading?

Sofia, on November 21, 2016

Ann, we were in Israel. Fairly short straight flight from Helsinki, no time difference and great weather, so perfect for a weeks holiday with kids. And the food is amazing there!

Katja, on November 9, 2016

Ihanaa lomaa, nauttikaa perheen yhteisistä arvokkaista hetkistä. Kyllä sitä lunta varmasti on Helsingissä vielä teidän palattua.

Sofia, on November 21, 2016

Kiitos Katja vaikka lumet kyllä sulivat heti kun palasimme, nyyh!

Leave a comment
name
email
url
message