Nov
9

Raakamehua

by Sofia   -   in Random

Joskus kiireisenä nappaan kaupan hyllyltä töihin mukaan raakaruokapatukan ja jonkin vihermehun tai smoothien. Tiedän etteivät ne oikeasti ole mikään lounaan korvike, mutta käyvät paremman puutteessa. Ne ovat myös näppäriä viime hetken eväitä jumppaan tai balettiin suuntaaville lapsille. Yhtenä päivänä kun tulin työmatkalta Dubaista kotiin oli jääkaappiimme ilmestynyt kasa mitä ihanampia raakamehuja kokeiltavaksi. Mieheni oli saanut ne tyttäriemme kaverin äidiltä testiin. Me ihan toden teolla tykästyimme näihin. Maut olivat myös pikkutyttöjen mieleen, vaikka ne ovat ihan ehtaa tavaraa, eikä niissä ole lisättyä sokeria. Erityisesti tytöt tykkäsivät kirpakasta omena-inkiväärimehusta, jossa inkivääri näyttelee pääroolia ja granaatiomena-sitruuna- omenamehusta. Oma suosikkini oli vihermehu josa on avokadoa, päärynää, kurkkua ja pinaattia,  mutta kaikki ovat erinomaisia. Nämä SoNatural mehut tehdään siis kylmäpuristamalla niin, ettei mitään lisäaineita, pastörointia tms. tarvitse käyttää. Maut ovat mielestäni raikkaita, luonnollisia ja puhtaita. Ne tulevat söpöissä pikku pulloissa, jotka on helppo napata töihin tai treeneihin mukaan.

dsc_0984

dsc_0972

dsc_0975

dsc_0962

dsc_0974

Onko sinulla mehulinkoa käytössä tai oletko kokeillut jotain valmiita raakamehuja?

Tuo suloinen ” after this we´re getting pizza” -jumppamatto on Ban.don.

Balettipuku on Repetton ja voimistelusortsit ovat Piruetista.

Lattemamma

p.s. Saimme mehut lahjana, mutta tykkäsimme niistä oikeasti tosi paljon joten ajattelin jakaa ne kanssanne! Näitä myydään K-ryhmän kaupoissa.

2 COMMENTS
|
4,167 VIEWS
|
Partager sur Facebook
2 comments on “ Raakamehua „
Katja, on November 9, 2016

Kiitokset vinkistä, täytyypä kokeilla. Minulla diabeetikkona on aina oltava eväitä laukussa ja juoma on helpompi ja nopeampi tapa korjata tilanne, jos sokerit laskevat liian alas, kuin esim patukat. Patukat käteviä mukana hätävarana jos syystä tai toisesta ei ehdi syömään kunnon lounasta.

Sofia, on November 21, 2016

Katja, nämä olivat oikeasti todella freesin makuisia!

Leave a comment
name
email
url
message