Random

Hyvää viikonloppua

Onko sinulla jo viikonloppusuunnitelmia? Meidän viikonloppumme on pakkautunut täyteen vähän kaikenlaista. Tänään viemme yhden koulukaverin leffaan katsomaan Singiä ( se oli hänen synttärilahjansa). Lauantaina menemme ystävien luokse kylään ja sunnuntaina on molemmilla tytöillä tiedossa kaverisynttärit. Itse olen menossa sunnuntaina ystävien kanssa sillä aikaa päivänäytökseen katsomaan Jackie -elokuvaa. Siinä kiinnostavat sekä aihepiiri, että tyyli. Ehditkö jo nähdä sen? Mitä pidit? Johonkin väliin olisi kiva mahduttaa vielä ulkoilua ja rentoa yhdessä oleilua…

Ehkäpä herkkupäivän kunniaksi kurkkaamme johonkin näistä ihanista pussukoista jotka ostin San Fransiscon reissulla Miettestä. Nuo vaniljavaahtokarkit ovat aika täydellisen kokoiset kaakaomukiin laitettaviksi, tai s´moresin väliin sulatettavaksi.

DSC_0111

DSC_0098

DSC_0110

DSC_0101

DSC_0089

I´m wishing you a very happy weekend! We have a lot of fun plans for this one. Movies, visiting our friends house, more movies and kids birthday parties. We may also have a taste in one of these gorgeous bags filled with treats i bought from Miette on my trip to San Fransisco. While I was there I also tasted their carrot cupcake that was really good. So I made them for a school party potluck for Cotton Candy. And I will make them again, shoot them for the blog and share the recipe with you. I can just say coconut, carrots, nuts, red currants and spices like cinnamon. With a cream cheese frosting. So. Frikkin. Good. Maybe for easter? And those gingersnap cookies we already tasted will also be on my list of baking this year. If you are like me and love ginger, stay tuned as these have fresh ginger, candied ginger and ground ginger. So they are nice and spicy and buttery and crisp and super gingery ( I know it´s not a real word). They literally snap. So good! Both recipes are luckily on the book I already have.

Hyvää viikonloppua!!!   ♥ 

Lattemamma

Leave a Reply

Your email address will not be published.