Jan
27

Have a relaxing weekend!

by Sofia   -   in Random

What is your favourite way to relax? I love taking a hot bubble bath in candle light. It feels extra sweet after a run in the cold and crisp winter weather or a horrible grey and rainy evening. And it feels most indulgent if I happen to have a day off and the house is empty after my morning run and I can take a mid morning bath. With a cup of coffee and my favourite drink… lemon water. Sometimes I just close my eyes and relax, sometime I read a book and sometimes I actually watch Netflix at the same time. What can I say. I´m a hedonist.

Mikä on sinun lempitapasi rentoutua? Omiin suosikkeihini kuuluu vaahtokylpy kynttilänvalossa. Aivan erityisen ihanalta se tuntuu kun on juossut lenkin joko kirpakassa pakkassäässä tai harmaassa ja kylmässä vesisateessa.

65e5cb77-8f9c-4290-954f-5d7ba712221c

DSC_0173

DSC_0181

DSC_0182

DSC_0175

DSC_0180

I hope you have a wonderful weekend and come out refreshed and relaxed on the other side. See you here on Monday!

Toivon sinulle rentouttavaa viikonloppua! Tavataan täällä taas ensi viikolla!

Lattemamma

p.s. If you wonder what gives such and elaborate bath foam it´s the Aerin rose body wash seen in the pictures. The scent is great too, very elegant!

6 COMMENTS
|
5,470 VIEWS
|
Partager sur Facebook
6 comments on “ Have a relaxing weekend! „
anni, on January 27, 2017

olen etsinyt tuollaista ritilikköä, miksi sitä nyt sanotaan, löytämättä. mistä niitä voisi löytää

Sofia, on February 1, 2017

Voi anni, tämä on ikivanha enkä muista tähän hätään nähneeni näitä missään.

Katja, on January 29, 2017

Vaahtokylpy on ihanan rentouttavaa. Vaahtokylvyistä nautin vain hotellihuoneissa, kun meillä ei ole nykyisessä asunnossa ammetta. Edellisessä kodissa Kalevankadulla meillä oli amme ja viikottainen saunavuoro sekä taloyhtiön uima-allas. Niistä pidin eniten vanhassa kodissa sekä sijainnista, itse sitä pientä asuntoa en kaipaa. Nykyisessä kodissa ei ole ammetta eikä uima-allasta mutta lähimpään uimahalliin kävelee 10 minuutissa ja nyt on oma sauna. Tuon saunan saaminen oli minulle unelmien täyttymys ja alussa saunoinkin melkein joka päivä. Nyt tulee saunottua 1-3 kertaa viikossa, talvella useammin kuin kesällä. Saunassa rentoudun sekä lukemalla jotain kirjaa tai käsitöitä tekemällä.

Katja, on January 29, 2017

Maitokahvi ja samalla tämän blogin lukeminen on arjen luksusta ja rentouttavaa, pieni hetki kotiäidin omaa aikaa.

Sofia, on February 1, 2017

Katja, ihanat rentoutumistavat ja täällä samoja mieltymyksiä ( paitsi käsityöt vielä haaveena vain). Ja lukemisen sijaan itse tietenkin kirjoittelen tätä :).

Saara, on February 1, 2017

anni, Smedbo myy samantyylisiä telineitä nimellä “saippuakori kylpyammeeseen”. Myös klassinen kylpyhuonekaupasta saa nimellä pesuaineteline kylpyammeeseen 🙂 Olen törmännyt ainakin näihin muita kylpyhuonetarvikkeita etsiessäni.

Leave a comment
name
email
url
message