Jan
25

Vintage Selection

by Sofia   -   in Random

We are on my favourite subject again. Coffee! One of the good perks of blogging is my collaboration with Nespresso and especially the days when their so called love box arrives at my door by a courier feels very indulgent in just all the right ways. But if anything can make a coffee lover even happier it is when someone seems to have designed a coffee with you in mind. From taste to the look of the capsule. When my husband does our monthly coffee order online ( yes, the love box is just for sampling not for heavy users like me) he always asks for my opinion on tastes and then looks at me firmly ( but with a smirk) and says ” and do NOT just choose the ones with your favourite colours on them”. So with this limited edition selection vintage I can do just both. The capsules are a pretty pink with a sort of a vintage champagne cork feel to the design. They were aged for 3 years in optimum circumstances like the right lighting & humidity. The intensity level is 7 ( of 12) which I like even for my frothed milk laced drinks. It has a smooth & elegant velvety texture ( as described on the box too). I told you, designed for me. Try and see for yourself.

DSC_0145

DSC_0151

DSC_0148

DSC_0146

DSC_0156

DSC_0142

Lue lisää tästä kahvista suomeksi ja katso video sen matkasta Nespresso Finlandin sivuilla. Eikö olekin aika kaunis patruuna?! Sain myös lähetyksen mukana kauniin muistikirjan ja kynän. Arvatkaa vaan omivatko tytöt nämä heti. Miten viikkosi on muuten lähtenyt käyntiin? Meillä ensimmäiset päivät ovat menneen rytmisen kilpavoimistelun treeneissä, balettitunneilla, inkivääri-bataattikeittoa syöden ja viisvuotis neuvolassakin käyden. Eli todella arkisesti siis. Mutta mikäs se on arkea pyörittäessä kun saa ammulla keitellä itselleen pinkistä patruunasta kahvit!

Lattemamma

p.s. Muista kierrättää Nespresso kapselit metallinkierrätykseen.

2 COMMENTS
|
5,417 VIEWS
|
Partager sur Facebook
2 comments on “ Vintage Selection „
Katariina, on January 25, 2017

Hei!

Pitkästä aikaa kommenttipoxin puolella, vaikka olenkin lukenut blogiasi.

Ihanan paketin sait kyllä. Pakkaus on kuin kattaus, puolet nautinnosta.

Meilläkin harrastetaan rytmistä kilpavoimistelua, mutta tämän viikon osalta kahdet harjoitukset ovat jääneet jo välistä kuumeen takia. Onneksi saimme isovanhemmat hoitoavuksi ja extraherkut kuumepotilaalle ovat taatut.

Nautinnollisia kahvihetkiä toivitellen!

Sofia, on February 1, 2017

Katariina, toivottavasti teillä on taudit jo selätetty!

Leave a comment
name
email
url
message