Mar
10

Happy thoughts

by Sofia   -   in Random

Viikon onnen aiheisiin kuuluu…

Uusi lahjaksi saatu keittokirja Nina Capri joka saa jo odottamaan kesää saaressa ja simppeliä kokkailua, mutta myös innostaa nyt jo testailemaan uusia reseptejä. Myös kaunis Mark D Sikesin sisustuskirja tekee onnelliseksi. Ihminen voi olla onnellinen joskus vain ihan katsellessaan jotain kaunista tai ymmärtäessään lukiessaan, että moni ihminen inspiroituu juuri samoista ihmisistä ja asioista. Näinhän se menee. On kivaa olla uniikki, mutta huojentavaa aina myös löytää sielun sukulaisia.

DSC_0845

DSC_0847

DSC_0855

DSC_0837

Viikonloppu aamiaiset perheen kanssa. Kun aviomies saa nukkua lauantaina pitkään ja pikku tytöt katsovat aamun piirrettyjä, on kiva kattaa croisantteja pöytään. Yllätin tytöt ” hotelliaamiaisella” johon sain inspiraation ihan ruokaostoksilla Stockan Herkussa jossa pienet hillopurkit olivat esillä. Samasta paikasta löysin pakastettuna myytäviä croisantteja maitohyllyn vierestä. Olin siis täysin ruokakaupan esille laittaman tarjonnan uhri. Mutta se ei haittaa mitään koska aamupalasta tuli hyvä ja se teki koko perheen onnelliseksi.

DSC_0828

DSC_0823

DSC_0806

DSC_0812

DSC_0810

DSC_0800

DSC_0815

Onnelliseksi on tehnyt myös viereen aamuyöstä nukkumaan kömpinyt pikkuinen joka kaivautuu kainaloon ja vetää vielä käden ympärilleen halaamaan. Vaikka oma sänky onkin kiva pitää välillä ihan aikuisten paikkana olen hirmuisen iloinen, että meillä asuu vielä pikkutyttöjä jotka haluavat kömpiä kainaloon jatkamaan suloisia uniaan. Olen nimittäin ollut jo pidempään todella tietoinen siitä, että tämä pikkutyttöaika alkaa vähitellen olla ohi meidän kotonamme. Toki he ovat vielä pikkuisia, mutta tarraudun kyllä viisivuotiaan suloisuuteen jokaisella sieluni muistinjäljittimellä. En siksi, että kokisin kasvun ja muutoksen huonona asiana vaan siksi, että tiedostan tietyn aikakauden loppumisen lähestyvän. Se ei toki tarkoita sitä, etteikö jotain yhtä upeaa tai vielä parempaa olisi vielä edessä. Olen silti ikuisesti sentimentaalinen tyyppi, se tuskin muuttuu koskaan.

Ihanaa viikoloppua!

Lattemamma

 

6 COMMENTS
|
3,880 VIEWS
|
Partager sur Facebook
6 comments on “ Happy thoughts „
Katja, on March 10, 2017

Lapset kasvavat niin nopeasti. Itse nuuhkin vauvani (alkaa olla iso jo, 9 kk, vaikka tuntuu, että juurihan tuo syntyi) tuoksua ja yritän sen mieleeni painaa. Onnellisena, mutta haikein mielin, koska tämä on viimeinen vauvani. Minulla on sama juttu, että tulen tavattoman iloiseksi uusista kirjoista, ostin juuri kaksi uutta keittokirjaa ja niitä selailen innostuneesti. Ihanaa viikonloppua!

Sofia, on March 22, 2017

Katja, kirjat ovat parasta!

Täti Ruskea, on March 14, 2017

Yritin jo vastata tähän aiemmin, mutta jostain syystä ei puhelimella onnistunut. Itse olen myös jo miettinyt, että kuinkahan sitä osaa sitten olla, kun ei ole enää rattaita, vaippoja eikä pehmeää kainalokaveria öisin 😉 Tuo hotelliaamiaisidea oli loistava! Taidanpa suunnata tällä viikolla Herkkuun katsomaan, josko siellä vielä olisi noita suloisia purkkeja. Voisin sitten yllättää pojat viikonloppuaamuna, kun olen ollut koko viikon poissa kotoa.

Sofia, on March 22, 2017

Täti Ruskea, pojat ilahtuivat varmasti!

Ita, on March 22, 2017

Everything is looking so springy already!

Sofia, on March 22, 2017

Got to love spring light Ita!

Leave a comment
name
email
url
message