Good things for kids,  Shopping

Tylliunelmia

Oletteko jo valinneet teidän perheessänne kevätjuhlamekot? Meillä on kevätjuhlia tänä  vuonna kaksin kappalein kun ensin on päiväkodin kevätjuhla ja sitten vielä koulunkin kevätjuhla. Meidän juhlamekkomme tulevat tänä vuonna Nona K´lta ja ne debytoivat jo pääsiäisen sunnuntailounaalla. Nämä olisivat täydelliset myös ristiäisiin tai häihin vaikka ihan morsiusneidoille. Mekot ovat hyvin klassiset shampanjan valkeat. Yläosa satiinia ja alaosassa päällä tylliä. Simone mekkoihin kuuluu kauniit rusetit vyötäisille, mutta me tilasimme omamme ilman niitä ja puemme ne leveiden satiininauhojen kanssa jotka sidotaan rusetille selkäpuolelle, koska tytöt käyttävät näiden kanssa heille teettettyjä kruunuja. Nämä mekot ovat hyvin klassiset ja malli sopii kauniisti erilaisille ruumiinrakenteille ja myös hyvin sekä ihan pikkutytöille, että jo vähän vanhemmillekin. Täydelliset juhlamekot siis. Nämä eivät myöskään ole vain kesämekot vaan pehmeä sävy sopii hyvin myös talven hienompiin juhliin. Kevätjuhlaan puen ne kuitenkin tytöille sään salliessa kauniiden juhlavien nilkkasukkien ja nilkkaremmikenkien kanssa. Pitkiin hiuksiin laitetaan muutama loiva kihara ja ohuet kranssit tasapainotellaan pään päälle. Näen jo tytöt juoksemassa koulun pihalla hiukset hulmuten innoissaan pian koittavan kesäloman alusta.

DSC_0324

DSC_0320

DSC_0292_01

DSC_0047

DSC_0311-2

DSC_0041

DSC_0296

DSC_0027

DSC_0310

DSC_0033-2

DSC_0298

DSC_0046

DSC_0315

DSC_0044

DSC_0322

Kuvissa tytöillä oli mekot päällä pääsiäisenä. Tuleviin juhliin kiinnitän nauhat mekkoon parilla pistolla, jotta ne eivät lähde kohoamaan. Ulkona leijaili myös tuona päivänä pakkasessa hennosti lumihiutaleita joten heillä on kuvissa jalassaan nilkkurit, ei mitkään herkät mekkoihin sopivat juhlakengät.

Lattemamma

Nämä mekot on saatu ihanalta Nona K´lta. Sain itse valita ne juuri mieluisat mallistosta. Ne ovat täydelliset! Kiitos Katariina ♥.

p.s. Tiesitkö, että Nona K on avannut lastenliikkeen Töölöntorille. Suosittelen lämpimästi visiittiä sinne. Vaatteiden ja kenkien lisäksi valikoimissa on mm. leluja ja paljon hiusrusetteja yms. Ja pojille on lähes puolet liikkeestä ja lisää merkkejä oli tulossa syksyllä. Palaan kuvien kanssa vielä Nona K. liikkeestä kunhan ehdin asialle!

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.