Jun
30

Happy Weekend

by Sofia   -   in Random

Laukut on pakattu, lapset ovat jo muuttaneet saareen ja työpäivän jälkeen vihdoin mekin muutamme perässä. En malta odottaa! Töissä pitää “valitettavasti” käydä kääntymässä silloin tällöin heinäkuussakin, mutta paljon ihanaa aikaa landella on kuitenkin tiedossa. Super hyvää viikonloppua!

IMG_5830

Hope you had a great week and an even better weekend is waiting for you! We are moving to the island for July so I could not be happier. We will both have to come to the city for work here and there but even just having our base on the island makes the whole month seem like one big holiday.

Lattemamma

10 COMMENTS
|
5,789 VIEWS
|
Partager sur Facebook
10 comments on “ Happy Weekend „
kahvi, on June 30, 2017

oliko sun mies lentäjä

Sofia, on June 30, 2017

Moikka kahvi! Ei ole lentäjä.

Katja, on June 30, 2017

Ihanaa lomaa koko perheelle ja aurinkoisia kesäpäiviä ja tunnelmallisia iltoja saaressa. Varmasti tärkeitä hetkiä lapsille, jotka muistavat ihanat lapsuuden kesät saaressa vielä aikuisinakin. Tässä iski kova saari-kaipuu itsellekin, mutta hetken pitää vielä odottaa.

Sofia, on June 30, 2017

Kiitos Katja <3!

anni, on June 30, 2017

pelastusliivit? huono esimerkki jos itse ei käytä

Sofia, on June 30, 2017

anni, mä iseasiassa istun niiden päällä tässä kuvassa. Mun omat liivit oli jääneet appiukon veneeseen ja lainasin busterista jotain karseita kasarinvärisiä liivejä niin riisuin ne kuvaa varten :). Ne näkyy kyllä leikkaamattomassa versiossa. Käytän aina pellareita, mun isä on entinen vapaaehtois meripelastaja niin jotkut jutut ovat iskostuneet tiukasti muhun. Mutta tosi hyvä huomio!

Annika, on June 30, 2017

Ihanaa kesälomaa koko perheellenne! Itselläni ajatukset ovat jo syksyssä, jolloin kaikki kolme lastamme aloittaa päiväkotitaipaleensa samaan aikaan (kääk!). Muistelin, että teillä olisi ollut OKAA Spainin tossuja joskus käytössä. Oletteko tykänneet niistä dagis-käytössä?

Sofia, on July 6, 2017

Annika, meillä ei nyt ole enää ollut niitä mutta kun nyt muistutit niin oli ne ihan hyvät tossut! Musta tuntuu, että ihan kaikki laadut kuluu jossain vaiheessa puhki.

Täti Ruskea, on June 30, 2017

Ihanaa lomaa teille! Luettuani Annikan kommentin, en voi olla yhtymättä siihen siltä osin, että vaikka kesää onkin vielä jäljellä – ja oikeastaanhan se on vasta alkamassa – mun ajatukset karkaa jatkuvasti syksyyn ja uuteen arkeen, kun palaan työelämään. Kunpa pystyisi huijaamaan mieltään ja siirtämään sen stressin myöhemmäksi ja nauttimaan vielä rauhasta käsin näistä kiireettömistä kesäpäivistä.

Sofia, on July 6, 2017

Kiitos Täti Ruskea! Yritä nauttia kesästä ja sitten kun sinne töihin on palannut niin sekin on yhtäkkiä aika ihanaa ja se uusi arki taas erilailla arvokasta. Ja ne viikonloput tuntuu sitten ihan huikean hyviltä!

Leave a comment
name
email
url
message