Shopping

Island beauté

Minulla on tapana ostaa saareen joka vuosi erikseen ihonhoitotuotteet joita käytän vain siellä jotta minun ei tarvitse raahata tuotteita edestakaisin saaren ja kaupungin välillä. Tänä vuonna ystäväni suositteli minulle Olivia Klein sarjaa, joka on saatavilla mm. apteekeissa ( täällä lista jälleenmyyjistä) ja sain heiltä testiin sarjan tuotteita. Niiden purkit ja luonnolliset tuoksut ( eivät siis sisällä tuoksuja, mutta mm. ruusuvesi tuoksuu kasvosuihkeessa) ja ainesosat sopivat erinomaisesti saareen. Kaupungissa pidän siitä, että kosmetiikkapurkeissani saa ollakin vaikka vähän kultaa tai muita yksityiskohtia, mutta saareen tulee aina valittua simppeliä suunnittelua. Niinpä nämä purnukat sopivat sinne täydellisesti. Olivia Kleinin sivuilla on tuotteille hyvät käyttöohjeet eri ihotyypeille. Muun muassa atooppisen ja kuivan ihon hoitoon ohjeet täällä. Tuotteet on valmistettu pääosin ( n. 99%) luontoperäisitä ja luomuviljellyistä tuotteista. Olivia Klein on myös zero waste-yritys.

DSC_0739

DSC_0734

DSC_0721

DSC_0743

Meidän suosikeiksemme ovat muodostuneet mm. Aloe berry jelly joka sisältää aloe veraa ja mustikkaa. Pidämme purkkia viileässä ja se on ihanan tuntuista ja lievittää kutinaa hyvin mm. itikanpuremista. Tämä on tyttöjen suosikkituote. Itse pidän kovasti Oil wash & care pesuöljystä joka jättää kuivan ihon ihanan pehmoisen tuntuiseksi. Kaikkien suosikki on myös Hydra spray toner joka tuoksuu ihanasti ruusuvedelle. Sen voi suihkuttaa kosteusvoiteen alle jolloin voide levittyy ihanasti tai sitä voi suihkuttaa kosteuttajaksi päivän mittaan voiteen sijaan. Meikin poistoon toimii hyvin myös Jelly wash, tosin saaressa tulee harvoin meikattua. Mutta tämä oli juhannuksena mukana kasvoputsarina ja toimi samalla myös suihkussa peseytymiseen hyvin. Ihan kaikkia tuotteita en ole edes ehtinyt vielä testata kuten mm. hiusnaamiota tai deep peeliä. Mutta pian testaan nekin!

DSC_0729

DSC_0740

DSC_0748

I buy some cosmetics for the island every year that I use there all summer ( so I don´t have to carry a heavy beauty bag there and to land on a boat all the time). This year my friend recommended Olivia Klein products for me ( for my dry and fairly sensitive skin) and I got a bunch to try out. We have been using them every time we were on the island, the whole family. The packaging is very much to my liking, simple and sleek. For the city I may get excited about a bit of gold and some pretty detailing but for the island usually simple is better. We especially love their oil wash, the berry & aloe jelly for itchy mosquito bites and the facial toner sprays. Najoba online-shop ships in Europe.

Have a good week!

Voit lukea Suomalaisen yrityksen, Olivia Kleinin tarinan täältä.

Kivaa viikkoa!

Lattemamma

This post is a blog collaboration with Olivia Klein. And my gorgeous linen make up bag is from Gauhar Helsinki.

Leave a Reply

Your email address will not be published.