Jul
21

Onnen aiheet…

by Sofia   -   in Random

Onnen aiheita viikonlopuksi…

Heinäkuu ei sujunutkaan meillä ihan niin kuin olimme alunperin suunnitelleet. Pakkasimme muutama viikko sitten kimpsut ja kampsut ja muutimme saareen ja parin päivän päästä suunnistimme samojen kassejen kanssa takaisin kaupunkiin. Kuten joskus vanhoissa taloissa tapahtuu, meitä odottikin saaressa yllättävä lattiaremontti. Mutta jokaisessa pilvessä on hopeareunus, kuten sanotaan. Ensinnäkin, saan saareen pitkään haaveilemani kiiltävän valkoiseksi maalatut lautalattiat. Ja toiseksi olemme viettäneet kesää ystävien kanssa joita ei muuten olisi tullut tavattua koska olemme tosiaan usein keskenämme saaressa. Olemme veneilleet ja käyneet Hangossa ja vierailleet ystävien mökeillä. Nytkin keskiviikosta perjantaihin toisten ystävien luona ja perjantaista sunnuntaihin toisten. Lapsille tämä on ollut erityisen mukavaa kun he ovat tavanneet omia kavereitaan. Ja saimme me viettää viime viikonlopun ihanan aurinkoiset päivät omassakin saaressa keskenämme, emme vain päässeet omaan mökkiimme nukkumaan.

DSC_0197

Kaupungissakin on ollut ihana viettää aikaa ja tavata ystäviä. Olemme ehtineet käydä Stadikalla uimassa ja testata jo pariin otteeseen Goodion uutta smoothie baaria Katajanokan Kanavarannassa. Se on meidän uusi suosikkimme! Olemme kierrelleet ystävien kanssa Helsingin putiikeissa, mikä on itseasiassa aika harvinaista. Kun itse asuu kaiken sen keskellä niin harvoin tulee järjestettyä kunnon shoppailupäiviä. Olemme syöneet lettuja Fredantorilla ja puuhannet ties mitä. Kesästadi on aivan ihana ja vaikka mitä on vielä tekemättäkin! Onneksi elokuussakin vielä ehtii vaikka koulun jälkeen käydä mm. Allas seapoolissa.

DSC_0199-2

Saaren lattiaremontin lisäksi olemme ollet vielä “evakossa” omastakin kodistamme Vapusta lähtien kun meillä on käynnissä putkiremontti. Nyt sekin on edennyt vaiheeseen jossa laatat ja lavuaarit alkavat saapua! Olen siitä todella innoissani! Keittiö ja isompi kylpyhuone säilyvät kutakuinkin sellaisena kuin ne olivatkin, mutta makkarin yhteydessä oleva pienempi kylppäri saa uuden ilmeen. Siitä tulee aika varmasti ihana! Eikä se ole valkoinen! Kuvaan valmiin kylppärin sitten blogiin kunhan pääsemme joskus elokuussa muuttamaan takaisin kotiin ja saamme kaikki laatikot purettua.

DSC_0195-2

Tänään suuntaamme tosiaan ihanien ystävien saaresta toisten ystävien saareen. Itseasiassa lapsuuden bestikseni vanhempien saareen. Olen viettänyt heidän perheensä kanssa niin monta kertaa lapsena viikon lomastani kesäisin purjehtien ja talvella lasketellen ja muutenkin olemme lähestulkoon asuneet toistemme kodeissa, että he ovat kuin perhettä minulle. Mikään ei voita ihmissuhteita jotka ovat kestäneet koko elämän ja ystävyyssuhteita jotka ovat nähneet elämän kaikki vaiheet! Kun vielä Hattaralla ja ystäväni nuorimmaisella on tasan kuukausi ikäeroa ja he kutsuvat toisiaan bestiksiksi ei elämässä moni juttu olisi voinut paremmin mennä.

Ihanaa viikonloppua!

Lattemamma

Kuvissa kukkakimppu jonka Purkka sai keväällä balettiesityksen päätteeksi.

0 COMMENTS
|
4,038 VIEWS
|
Partager sur Facebook
Leave a comment
name
email
url
message