Jul
27

Summer photos

by Sofia   -   in Random

Kesäkuvia puhelimelta kun kamera ei oikein ole muistunut joka käänteeseen mukaan.

Some summer photos from my phone. We have been hopping from island to island and visiting friends and our own island too. 

IMG_6681

Osa kesästä on kulunut kaupungissa ja silloin olen mm. saanut lueskella tätä uutta kirjaa josta blogissa pian lisää.

IMG_6686

Ihan joka päivä ei aurinko ole paistanut ja villapaitakin piti välillä olla päällä kuluneiden viikkojen aikana. Tässä matkalla töihin.

IMG_6764

IMG_6760

IMG_6771

Saaressa aamupala voi muuttua brunssiksi jos koko perhe herää oikein myöhään. Silloin tehdään kananmunien ja voileipien lisäksi tietenkin vohveleita!

IMG_6750

Tämä Henry Lloydin mekko on jo kolmatta kesää suosikki ja kovassa käytössä. Se näyttää edelleen ihan uudelta niin kuin kaikki HL vaatteet.

IMG_6731 (1)

Meillä ei saaressa voi oikein maisemista valittaa.

IMG_6791

Onnea on sisarukset jotka ovat parhaat ystävykset. Mutta jos tämä nyt tuntuu liian imelältä ja ärsyttävältä niin kyllä nämäkin neidot nahistelevat ja tappelevat niin kuin sisarusten mielestäni kuuluukin.

IMG_6729

Kesän parhaat välipalat!

IMG_6857

Veneessä on vietetty monta hetkeä. Tässä mennään ystävien saaresta toiseen.

IMG_6845

Yksi tämän kesän parhaista aterioista. Ystävän kalastamat ja valmistavat ahvenet. Ihan mielettömän hyviä!

IMG_6844

Sain kesälahjaksi uusia Lumenen Lempeä- tuotteita. Tuoksuttomat tuotteet sopivat minulle hyvin ja aivan erityisesti pidän myös näiden purnukoiden freesistä ulkomuodosta. Sopivat aika täydellisesti pyyhkeeseeni ja nesessääriini. Saareen olinkin jo ostanut testiin sarjan meikinpoistopyyhkeitä koska se vaaleansininen paketti oli niin kivan näköinen.

IMG_6866

Olen lomaillut oikein tyylikkäänä… Verkkareissa on hyvä olla ja raitaa päällä lähes joka päivä.
IMG_6904

IMG_6907-2

Hangossa yhden yön pikavisiitillä. Mummi oli ostanut tytöille sinne kesäkassin odottamaan ja se piti ottaa heti testiin.

IMG_6913

Ihana uusi ” pillow spray” joka löytyi myös Hangosta. Tämä tuoksuu niin raikkaalta ja lasipullokin on hurmaava. Tuoksu pääsee saareen yöpöydälleni kunhan remontti valmistuu.

IMG_6943

 Meidän kesäämme on kuulunut paljon aurinkoa ja lämpöä. Tai ehkäpä se on asennekysymys?

IMG_7011

Pjamssit rypyssä hyvin nukutun yön jäljiltä ja aamukahvit maailman ihanimmasta kupista.

IMG_7021

Lapsuuden ystävän vanhempien saaressa. Melkein kuin olisi oman äidin ja isin luona. Luomumunat luonnonväreissä mm. vaaleanvihreänä ja vaaleanpunaisena.

IMG_7093

IMG_7095

Veneessä taas pitkin saaristoa. Yksi lempitunteistani maailmassa on tuulen tuiverrus kasvoilla moottoriveneen kyydissä. Ja kyllä, pelastusliivit päällä…

IMG_6993

Kesän parhaita hetkiä kun omat lapset ovat kuin itse pienenä. Bestiksen tytär ja omat tyttäret parhaina kavereina. Meitäkin oli kolme tyttöä, myös bestiksen pikkusisko. Näin mekin istuimme purjehdusten jälkeen saaristossa juttelemassa, auringonlaskua ihmettelemässä. Tässä tytöt pohtivat auringonsiltaa. Seuraavana aamuna erottiin suut mutrussa ja sovittiin taas pikaisesti uudet treffit!

Suomen kesä on kyllä aivan ihana! Niin kuin on Suomen syksy ja talvikin. Ja tietenkin myös kevät. Mutta kyllä kesäilloissa ja myöhään laskevassa auringossa on taikaa.

Have a great day!

Lattemamma

 p.s. Jostain syystä tämä näyttää puhelimella osan kuvista poikittain. Läppärillä kuvat näkyvät normaalisti…

 

 

 

 

 

2 COMMENTS
|
5,301 VIEWS
|
Partager sur Facebook
2 comments on “ Summer photos „
Mummi Turusta, on July 27, 2017

IHANA teksti taas! Ja suloisia ilmaisuja,esim….tai ehkäpä se on asennekysymys ,onnea on sisarukset,jotka on parhaat ystävykset,melkein kuin olisi oman äidin ja isin luona,pjamssit rypyssä,ystävän kalastamat ja valmistamat ahvenet,erottiin suut mutrussa! Miten osaatkin sanoa niin hyvin ja kauniisti aina,sydämessäni läikähti lämpimästi ja luin tekstin pari kertaa. Kiitos lattemamma!

Sofia, on August 7, 2017

Kiitos Mummi Turusta!

Leave a comment
name
email
url
message