Sep
6

Sports gear

by Sofia   -   in Random

Yksi toiveaihe blogiini oli sekä lasten harrastukset, että mistä olemme hankineet urheiluvaatteita sekä minulle, että lapsille. Vähän tätä aihetta on tullut jo sivuttua harrastusten suhteen ja itseasiassa myös lasten urheiluvaatteiden. Meillä lapsista toinen harrastaa valmennusryhmässä useampana päivänä viikossa rytmistä kilpavoimistelua jonka lisäksi hän käy showtanssitunnilla ja baletissa. Vähän harmittaa, että ainakin tällä hetkellä tuo voimistelu vie niin ison palan arjesta, että mm. kuvataidekoululle ei ole löytynyt tilaa tänä vuonna. Pienempi tytöistä jumppaa Gymissä, tanssii balettia sekä show tanssia ja aloittaa ensi viikolla pianotunnit joka on ollut hänen pitkäaikainen haaveensa.

Harrastuksia on minun makuuni aivan liikaa, mutta niin kauan kuin harrastaminen on tytöistä hauskaa ja treeneihin mennään ilolla niin en ole ajatellut rajoittaa sitä vielä. Katsotaan kun syksy muuttuu talveksi jos into pysyy yllä. Isomman voimistelu on minulle uusi maailma vaikka hän voimistelikin jo viime vuonna. Tänä syksynä treenataan jo tosissaan ja useampi tunti päivässä. On kisoja, esityksiä ja leirejä. Uskon kuitenkin, että opin nämä hommat hyvin nopeasti kun vaan pysyn mukana. Jos rytminen voimistelu on teille tuttua niin minulle saa jättää kaikkia hyviä vinkkejä! Aika paljon aikaahan tuo lasten vieminen ja tuominen toki syö aikuisten omasta arjesta, mutta toisaalta mm. 2, 5h treenien aikana ehtii itse käydä salilla tai lenkillä ja vielä vaikka saunassakin. Mies treenaa usein melko myöhään illalla kun niihin aikoihin aikuisille miehille on usein tarjolla halli- ja jäävuoroja. Itse treenaan mieluiten aamuisin jos vain pystyn.

Tyttöjen treenivaatteet ovat siis tanssin ja voimistelun osalta lähinnä Piruetista/ Ballerina shopista tai Gymnasticasta. Mutta showtanssiin ja liikuntatunneille tilasimme sporttivaatetta Nextiltä. Vaikuttivat tosi mieluisilta!

Itselleni ostin Chicagosta vähän uusia urheiluvaatteita J.Crewltä. Olen ennenkin kirjoittanut heidän yhteistyömallistostaan New Balancen kanssa. Ne ovat aivan minun tyylisiä vaatteita väreiltään ja malleiltaan! Olen tästä mallistosta todella onnellinen.

G5239_KL8534_m

F6484_EF9170

G1653_KL8534_m

F7535_EF9170

 

Juoksulenkkarit ovat tuntuneet testissä tosi hyviltä. Ne ovat pehmoiset ja kevyet, eivät erityisen tuetut. Raidallisia trikoita mieheni kutsuu Asterix housuiksi, mutta ne ovat siis tosi kivat jos tykkää raidoista niin kuin minä. Topissa on kiva piparkakkureunainen yksityiskohta ja tuo paita minulla oli aiemmin raidallisena ja nyt sitten raitapöksyjen kanssa yksivärisenä. Lemppari treenipaita!

Semmoinen toiveaihe tänään ja jatkan pian muidenkin toiveaiheiden kanssa.

Kivaa päivää,

Lattemamma

2 COMMENTS
|
4,269 VIEWS
|
Partager sur Facebook
2 comments on “ Sports gear „
Anna, on September 6, 2017

Kiva postaus! Oma suosikkini treenivaatteissa on Lululemon – heidän trikoonsa ovat ylivoimaisesti parhaat, mitä olen käyttänyt.. Harmi, että Suomesta ei saa, mutta mm. Tukholmassa on liike ja verkkokauppa taitaa toimittaa Suomeenkin.

Sofia, on September 13, 2017

Lululemonit ovatkin super! Monen ystävän suosikkimerkki <3.

Leave a comment
name
email
url
message