Oct
2

Monday mood

by Sofia   -   in Random

Toivottavasti viikonloppusi oli rentouttava! Kuvien perusteella omani oli melko vaaleanpuna-harmaa. Oli miten oli se oli todella rentouttava ja se tulikin tarpeeseen. Syyskuu ei ollut tänä vuonna ihan elämäni parhaita kuukausia, mutta onneksi elämä on hiipinyt hiljalleen tuttuihin uomiinsa ja lokakuu alkoi heti todella ihanissa fiiliksissä.

Did you have a good weekend? Mine was super relaxin. Here are some photos from it...

PicMonkey Image

I was channeling my inner Miss Marple at work in a silk shirt, a blush cashmere cardigan ( it´s this one as some of you asked) and a grey woollen pencil skirt. I added some leather sneakers, a big scarf and my Trotteur to take me closer to my actual age from the granny era. Last week I wore a lot of blush and grey in general. One favourite are my “antique rosé” pants ( 20€ from Zara!) with a loose grey cashmere sweater.

The bunny is from the Fazer candy factory we visited on Sunday with the kids. It´s made of empty egg shells. It was amazing. The kids were expecting to see oompa loompas but were very happy to get to taste some goodies even without the Willy Wonka workers.

Cotton Candy hurrying to her ballet class with her cute ballerina bun. Makes my heart skip a beat.

Thursday night relaxation. A lovely hot bath after a long week sets the tone for the weekend nicely. I like to set the table ready on Thursday night if we are doing a more festive Friday night dinner. Then I only have to do the cooking together with my husband on Friday after work. Setting the mood for the weekend already on Thursday night makes me feel like the weekend starts already on Friday and thus feels longer. Anyone else who loves the anticipation of things almost as much as the actual occasion ( trips, parties, weekends)?

We did some birthday party shopping on Saturday with Cotton Candy for her sister´s parties. It´s the season. I´m ecstatic!

Bubble Gum going for dinner at her grandparents house. Wearing her Brooks Brothers coat, Marie Chantal dress & La Coqueta Mary Jane´s. 

More grey and pink. Plus I made  a batch of my pumpkin spice mixture and coffee tastes so good with it. Even on the go!

Finally all set with winter clothes. This is Cotton Candy´s set. More about them later. The merino wool hats were too adorable to pass. Not the classiest choise but the girls look so cute in them. Besides I´m pretty sure that the pink hats with pink pom poms, bows & glitter-time is pretty much coming to it´s end in our house so I´m embracing it.

We stocked up on some soft drinks and mini bottles of sparkling water for the upcoming parties. And I bought new mini trees for my kitchen.

Saturday morning breakfast is . This time egg & soldiers with tea and some toast with strawberry jam to boot. 

♥♥♥

I wish you have a lovely week coming up! I had a bit of an awful September really so I´m very happy we moved on to October and I can feel the change in my life already. Feeling much lighter and happier when things are rolling in their normal routine. 

Toivon sinulle aivan ihanaa alkavaa viikkoa! Kiitos kaikista ihanista kommenteistanne viime postauksiin, vastaan teille kyllä pikimmiten! 

Lattemamma

 

 

 

6 COMMENTS
|
4,854 VIEWS
|
Partager sur Facebook
6 comments on “ Monday mood „
Karkki, on October 2, 2017

Hei,
Ihania vaatteita ja tunnelmia täällä. Harmaa ja pinkki on kyllä jotenkin lämmin yhdistelmä. Tämän myötä iski kyllä himo Pumpkin Spice latteen. On varmaankin aivan pakko joku päivä se yksi pakollinen PS latte hakkea, vaikka se minun makuun on hieman makea. Se vaan kuitenkin jotenkin kuuluu syksyyn <3

Toivon sinulle parempaa lokakuuta ja mitä ikinä syyskussa olikaan, toivottavasti se jäi sinne. Itselläni on ollut aika rankka vuosi, johon on liittynyt huolta niin omasta kuin läheisten terveydestä. Olen saanut tehdä aika paljon työtä sen kanssa, että huolesta huolimatta elämässä on pysynyt jonkin sortin balanssi. Tilanne on myös tarkoittanut sitä, että tietyt haaveet on ollut pakkko pistää syrjään odottelemaan sopivampaa aikaa ja energiaa. On aivan pakko myöntää, että välillä on ollut raskasta jopa hymyillä puhumattakaan urheilusta tai mistään "extrasta". Uskon kuitenkin elämän kantavan ja auringon palaavan takaisin jossain välissä.

Lämpimiä ajatuksia ja halauksia <3

Sofia, on October 18, 2017

Karkki, sinulle myös aivan erityisen lämpimiä halauksia <3

Elina, on October 2, 2017

Kiitos kauniista kuvista! Niistä tulee aina niin iloinen olo. Saanko kysyä, mistä valkoinen kahvikuppi ja asetti on ostettu?

Sofia, on October 18, 2017

Hei Elina ja kiitos <3. Kupit on peritty, mutta ovat Wedgewoodin klassikkosarjaa jota valmistetaan edelleen.

Marketta, on October 16, 2017

Heissan Sofia!
Mistä ovat ihanat tyttöjen hatut?

Sofia, on October 18, 2017

Moi Marketta! Hatut on Kids avenue nimisestä kaupasta Kampista…

Leave a comment
name
email
url
message
Vasa »