Nov
10

Ihanaa viikonloppua!

by Sofia   -   in Random

Mitäs sinun viikonloppuusi kuuluu? Me menemme sekä tänään, että huomenna ystäville lasten kanssa kyläilemään ja syömään ja sunnuntaina vietetään isänpäivää aamulla tietenkin kotona ja sitten lounaalla oman isän luona, appiukkoa unohtamatta. Ihana viikonloppu täynnä rakkaita ihmisiä siis luvassa. Sen lisäksi baletissa harjoitellaan jo täyttä häkää joulunäytöstä viikonloppuna.

Tässä muutama kuva puhelimelta…

PicMonkey Collage-20

 

Kävin taas Nykissä työmatkalla ja voi että kun siellä oli ihanaa! Dean & Delucassa minulla on aina jotenkin todella kotoisa olo. Kuvassa näkyvä asu on ihan lemppareitani. Tummansiniset korkeavyötäröiset housut, beige kashmirneule, kipparitakki ja ikivanhat, mutta maailman parhaat Guccin lenkkarit. Löysin myös tytöille tuliaisiksi söpöt keksit. Eivät he kyllä raaskineet niitä syödä.

Äitini osti minulle vuoden ensimmäisen joulukoristeen Proloquesta. Eikö olekin ihan täydellinen?! Siellä oli vielä muutama jäljellä joten viikonloppuna ehtii vielä. Siellä oli muitakin ihania koristeita! Proloque on muuttanut muuten Iso-Roobertin kadulle. Aivan ihana ihana tila ja mieleni tekisi aina ostaa sieltä vähän kaikkea!

Tämän hetken lemppariasusteet ovat Max Maran kermanväriseen oversized-ulsteriin sopivat vaaleat hanskat, kashmir pipo ja Hermeksen ballerina silkkihuivi. Minulla on aina hirmuisen ylellinen olo kun olen pukeutunut kokonaan kerman ja hiekan sävyihin.

Keittiö sai tarvittavia pikku piristeitä eli uuden tiskinpesuaineen ja käsisaippuaa Nykistä.

Välillä aamupalalla pitää ollakin läjä croisantteja ja tuoreita pullia. Varsinkin jos on vieraita kylässä Lontoosta saakka.

Eräänä aamuna kun olin lähdössä ystäväni kanssa joulukalenteri ostoksille huomasin parilla lemppari Instagrammaajalla nämä korvakorut kimaltelemassa. Onneksi olimme ajoissa liikkeellä, kävimme heti ostamassa samanlaiset ja ne olivatkin silloin liikkeen viimeiset. Ne pääsivät seuraavana iltana treffeille korviini. Olen viime aikoina pitänyt puoliponkkarissa tuollaista mustaa crossgrain- nauhaa rusetilla. Pinterestistä tietenkin inspiraation löytäneenä.

Meille tuli uusi sänky ja tytöt saivat meidän vanhat hyvät vuoteemme eriteltyinä. Hankimme vaan uudet petarit, helmalakanat ja peitot & tyynyt. Nyt kelpaa. Vikoissa kuvissa myös tyttöjen asut Peppi Pitkätossu-teatterista.

Sellaisia kotkotuksia täällä viime aikoina.

Aivan upeaa viikonloppua sinulle ja hyvää isänpäivää!

Lattemamma

2 COMMENTS
|
3,975 VIEWS
|
Partager sur Facebook
2 comments on “ Ihanaa viikonloppua! „
Katja, on November 13, 2017

Proloquesta löytää aina jotain ihanaa! Enpä ole vähään aikaan siellä käynytkään, enkä ollut huomannut, että on muuttanut, varmaankin isompiin tiloihin. Meidänkin tytön tanssitunnilla harjoitellaan jo joulunäytöstä varten.

Sofia, on November 22, 2017

Katja, se on niin ihana!

Leave a comment
name
email
url
message