Dec
20

Viimeinkin!

by Sofia   -   in Random

Voin joulu, ihana joulu, olet jo ihan kohta täällä! Minä olen valmiina! Voi kunpa tänä jouluna olisi valkoista. Tuntuu, että tämän saman toivomuksen esitän joka vuosi. Valkoinen joulu vaan tuntuu jotenkin niin paljon tunnelmallisemmalta. Se ikäänkuin kruunaa kaiken.

DSC_0129-2

Oli lunta tai ei, niin meidän kotonamme joulu on tänä vuonna valkoinen. Sävyiltään siis. Koska joulun pyhistä meillä vietetään Tapaninpäivää brunssia syöden, niin raikas ja valoisa olivat mielessäni lämpimän tunnelmallisen sijaan. Koitan rakentaa klementiineistä hieman pöytäkoristeita ja kukat- sekä kynttilät ovat tänä vuonna valkoisia. Kukka-asetelman olen jo tilannut ja astiankin toimittanut etukäteen. Ripaus vaaleansinistä pääsee tänä jouluna mukaan ja aina on tilaa myös muutamalle kultaiselle tähdelle, ainakin kattauksessa.

DSC_0126-3

Kuvissa vielä viime viikon joulutunnelmat ja sävyt ennen kuin valkoinen valtasi täältä alaa ja vaaleanpunainen sai väistyä. Ystävän tuoma kaunis kimppu ja suloiset suklaakonvehdit synttärijuhlien karkkijäänteiden kanssa.

Brunssin menu koostuu mm. mini blineistä mädin ja kylmäsavulohen kera, viiriäisen munista, hedelmäsalaatista joka on täydennetty myös reilulla määrällä tuoreita marjoja ja rapeista piparimaustein ehostetuista belgialaisista vohveleista joiden päälle sirottelen tomusokeria suloiseksi lumipeitteeksi. Toki muutakin on tarjolla.

Tämä viikko menee vielä osittain töissä, mutta onneksi myös muutama vapaahetki mahdollistaa viimeisetkin jouluvalmistelut. Toivottavasti sielläkin joulun tunnelma on lähinnä kynttilänvalosta nauttimista ja glögin siemailemista joululaulujen soidessa, samettirusettien kietoutuessa pakettien päälle iltahämärässä kun lapset jo nukkuvat omissa sängyissään.

Ihanaa joulunalusviikon jatkoa,

Lattemamma

p.s. Tämän vuoksi haluan aloittaa joulun tunnelmoinnin jo Marraskuun lopulla, se tulee nimittäin aina kuitenkin niin nopeasti ja on sitten taas vuodeksi ohi! Joulukuustamme voit käydä kurkkaamassa Instgrammissa.

0 COMMENTS
|
3,828 VIEWS
|
Partager sur Facebook
Leave a comment
name
email
url
message