Mar
8

Eyefant eyewear

by Sofia   -   in Blog collaboration  Good things for kids  Shopping

En ole ollut pitkään aikaan näin innoissani jostain brändistä , mutta näissä lasten aurinkolaseissa on kaikki kyllä niin kohdallaan, että olin aivan riemuissani kun he halusivat tehdä blogin kanssa yhteistyötä. Eyefanin lasit on suunniteltu Ruotsissa ja valmistettu Euroopassa Italialaisen Mazzucchellin selluloosa asetaatista. Täältä voit katsoa kaikki mallit.

Auronkolasit ovat vähintään yhtä tärkeät kirkkailla keväthangilla kuin aurinkoisina kesäpäivinä. Me kuvasimme tyttöjen kanssa lasit hiihtolomalla aurinkoisessa Hangossa. Nämä näyttävät ja tuntuvat todella laadukkailta laseilta ja minun tekisi mieli ostaa kaikki mallit. Meille tuli nyt kuitenkin tällä kertaa Tivoli White Marble ja Beach Pink lasit.

DSC_0978

DSC_0972

DSC_0938

DSC_0981

DSC_0935

DSC_0970

Suomessa Eyefanttia jälleenmyy ainakin Lykkekids.

Me vietimme tällä kertaa tosiaan hiihtoloman mökkeillen Hangossa isovanhempien kanssa. Tammikuussa olimme reissussa ja pääsiäisenä on tiedossa laskettelu- ja hiihtoreissu, joten mitään sen kummoisempaa matkaa emme tehneet. Hangossa oli ihanan aurinkoiset pakkaskelit ulkoilla päivät. Testasimme myös Hanko Span jonka altaissa ja höyrysaunassa lekottelimme tyttöjen kanssa ja joimme smoothieita altaan reunalla nauttien freessistä ympäristöstä ja upeista maisemista. Pidimme kyllä todella paljon!

Aurinkoista päivää,

Lattemamma

2 COMMENTS
|
3,373 VIEWS
|
Partager sur Facebook
2 comments on “ Eyefant eyewear „
Agge, on March 13, 2018

Ihanat!

Sofia, on March 14, 2018

Agge, mulla on niin aurinkolasikateus! Nämä ovat livenä vielä ihanammat kuin mun kuvissa. <3

Leave a comment
name
email
url
message