Blog collaboration,  Good things for kids,  Shopping

Kevään ja kesän kauneimmat asut

Saan ilokseni tehdä Jacadin kanssa yhteistyötä jo kolmannen kerran. Saimme tyttöjen kanssa valita heille asut kesäksi. Pidän yleensä Jacadilla kevät/kesä mallistosta enemmän kuin talven vaatteista ja tälläkin kertaa mallisto on niin ihana, että olisin voinut valita vaikka mitä. Lopulta nämä ihanat aarteet olivat kuitenkin mielestämme ylitse muiden. Asut hankittiin kevätjuhlat mielessä, mutta niille on toki paljon muutakin käyttöä. Hattaralle tuli mallistosta piparkakkureunaiset vaaleanpunaiset sortsit jollaiset meillä on ollut aiemminkin. Ne ovat niin kauniit! Niiden seuraksi valittiin suloinen Liberty kuvioinen toppi. Purkalle valikoitui samasta kankaasta mekko. Tämän vuoden kankaassa on todella kaunis värikombinaatio. Molemmat asut ovat mielestäni täydelliset ja myös tytöile mieluisat. He käyttävät samaa vaatekokoa joten niitä pidetään meillä myös ristiin. Laatu ja materiaalit ovat Jacadilla vuodesta toiseen erinomaiset ja hinta-laatusuhde on ollut yleisesti loistava. Itse olen sitä mieltä, että tämä mekko on kaunein mahdollinen kevätjuhlamekko ja jos osatisin vain yhden mekon kesäksi niin se olisi juuri tämä. Mekko menee hyvin myös kaupungilla tennareiden kanssa ihan arkikäytössäkin. Hiuskoristeina meillä oli vielä nämä pinnit ja nämä pampulat joita tytöt laittoivat käsikoruiksin kuviin.

DSC_0348

DSC_0413

DSC_0339-2

DSC_0329-2

DSC_0335-2

DSC_0325

DSC_0284

DSC_0289

DSC_0306-3

DSC_0308-2

DSC_0324-2

DSC_0318-2

DSC_0303

DSC_0403-2

DSC_0366-2

DSC_0391

DSC_0385

DSC_0369

DSC_0373

DSC_0394

DSC_0403-2

DSC_0231

 

Molemmilla tytöillä on Jacadilla tällä hetkellä käytössä koko 8v. Ne ovat kutakuinkin täydelliset meidän 6- ja 8-vuotialle. He ovat molemmat noin 128 cm pitkiä. Tallinnan Jacadi toimittaa nettikaupasta näppärästi ja nopeasti ostokset Suomeen. Huomiseen asti kaikki vielä -20%! Myös pienille ja pojille oli valikoimissa vaikka miytä ihanaa. Otin videopätkää Instastoryyn Jacadin liikkeestä ja pienet esittelyvideot jotka ovat nähtävillä lattemammablogi-Instagrammissa.

Okein hyvää ja iloista vappua!!!

Lattemamma

p.s. Valistin tytöille aivan ihanat uikkaritkin Jacadin valikoimasta jotka pääsevät pian myös blogiin, mutta nyt oli osasta koot jo loppuneet joten vinkkinä niille joilla on täydellisen uikkarin metsästys käynnissä tai jos haluat käyttää hyväksi tuon -20 % alennuksen. Meille tuli tämä ja sama yksivärisenä vaaleanpunaisena. Uikkareista otin koon 10 kun kasia ei ollut enää toisesta mallista jäljellä ja ne ovat kyllä ihan hyvän kokoiset kun olkaimia sai kiristettyä.

2 Comments

  • Täti Ruskea

    Kauniita vaatteita ja ihania kuvia! Tuossa nukkekotikuvassa on erityisen ihana tunnelma <3 Tilasin viime vuonna pojille useammassa koossa Jacadin vaaleansinisiä shortseja ja olen tykännyt niistä kovasti. Väri on mielestäni todella onnistunut vaaleansininen ja laatu hyvä. Yhdelle pojalle sain silloin(alesta) myös vaaleansinisen neuletakin, harmi ettei sitä väriä ollut tänä vuonna. Ne olivat tilauslistalla. Ehkä ensi vuonna.

Leave a Reply

Your email address will not be published.