May
29

Pretty Liberty bows

by Sofia   -   in Blog collaboration  Random

Jos on vielä kesän suloiset hiuskoristeet hakusessa niin nämä Liberty kuvioiset rusettipinnit joita Nona K´n Katariina tekee ovat aivan ihanat. Nona K´n valikoimista löytyy aina jotain ihanaa, mutta parasta siellä ovat Katariinan itse ompelemat jutut. Hän tekee niin kaunista ja tarkkaa käsityötä. Teetimme hänellä kesän ristiäisiin aivan ihanat mekot jotka toki esittelen heti kun ne valmistuvat. Katariinalta voi toivoa omien unelmien mukaan täydellisen mekon ja toteutus on kuin unelma. Hän oli tehnyt juuri mittatilauksena mm. aivan ihanan Liberty-kuvioisen kesämekon. Se oli hurmaava. Kotimaista käsityötä parhaimmillaan!

Nämä ihanat rusettipinnitkin ovat niin viimeisen päälle hienosti toteutetut jopa kääntöpuolelta! Mielestäni suloisimpia asuja tytöillä on mm. simppelit sortsit, yksinkertainen t-paita ja pieni rusetti hiuksissa. Ja nämä kruunaavat tietenkin myös esibalettiin suuntaavan pikkuballerinan nutturakampauksen. Ne ovat myös ihania pieniä lahjoja, vaikkapa nimipäivänä tai kaverille kyläviemisenä, tai vaikkapa muistamisena hyvästä todistuksesat tai tsemppaamisesta kouluvuoden aikana. Rusettipinnit menevät myös näppärästi kirjekuoressa postimerkin hinnalla kun ovat niin litteät ja kevyet.

DSC_0634

DSC_0635

DSC_0622

DSC_0644
DSC_0636-2

DSC_0645

DSC_0628-3

DSC_0640-3

Laitoin Instagramiin muuten kuvia tämän vuoden opettajien lahjoista jos joku vielä miettii mitä antaisi. Sekä feedistä, että stories kohdasta löytyy!

Ihanaa viimeistä kouluviikkoa! Kohta on loma!

Lattemamma

p.s. Saimme pinnit Nona K´lta kevätlahjana ja katsokaas miten ihanan paketin Katariina oli tehnyt tytöille! Voi sitä riemua! nuo ihanat astiat kuvasimme ihan erikseen blogia varten.

DSC_0647

DSC_0652

4 COMMENTS
|
4,139 VIEWS
|
Partager sur Facebook
4 comments on “ Pretty Liberty bows „
Kirsi, on May 29, 2018

Hei,

Edelliseen postaukseen kysymys, tiedätkö mistä ihana simpukkarannekoru on ostettu? Olisi oiva lahja ystävälleni. 🙂 Onko siinä kaiken lisäksi säädettävä ympärysmitta? Tulisi aika pienen ranteen omaavalle.

Nona K on ihana liike. Työpaikkani vieressä ja usein käyn siellä ihailemassa.

Sofia, on June 1, 2018

Moi Kirsi, koru on Nougatista ja on säädettävä! Varmasti juuri sopiva lahja <3

Katja, on May 29, 2018

Me käytiin huhtikuun alkupuolella ostamassa Nona K:sta kummityttöni 1v juhlahameeseen sopivaa rusettia ja arvatenkin en pystytty ostamaan vain yhtä. Taisikohan käydä niin, että ostettiin neljä rusettia, joista yhdet oli kahden setti Liberty kuvioisia pinnejä. Nona K liike on niin ihana ja siellä on lapsille myös kiva leikkipaikka, jossa pääsee leikkimään kauppaa. Lisäksi vieressä on mainio pullakauppa sekä tosi hyvä kahvila. Että Töölön torille vaan kaikki 🙂

Sofia, on June 1, 2018

Katja, juu meidän tytöt rakastaa kans sitä leikkipaikkaa!

Leave a comment
name
email
url
message