Random

Have a lovely weekend!

Hyvää viikonloppua ihanat! Tytöt lähtivät takaisin saareen. Me jäämme kaupunkiin juhlimaan toinen tyttökaverin nelikymppisiä ja toinen kaverin viiskymppisiä. Vastahan tässä juhlittiin kolmekymppisiä! Ihanalla fiiliksellä kuitenkin viikonloppua kohti, ensimmäinen lomaviikko oli rentouttava ja seuraavasta nautitaankin sitten pian Italian auringon alla ja viiniköynnösten varjossa.

Ihan muutama onnen aihekin tähän vielä…

624AB98B-779C-4622-AA98-08A8C40B1020

Olen haaveillut tällaisesta kauniista lasisesta teepannusta jo iäisyyden kun näin sellaisen Pariisissa Mariage Frérésin myymälässä. Nyt saan nauttia iltateeni sihen haudutettuna. Rakastan tällaisia pieniä omia hetkiä joista saa tehtyä aivan erityisiä vaikkapa juuri kauniilla teepannulla ja hyvällä, huolellisesti haudutetulla teellä. Myös kaunis lasinen yhden kukan minivaasi on ollut harkinnassa pitkään ja kun ystäväni hankki sellaisen itselleen Lontoosta ja se näytti niin ihanalta hänen sohvapöydällään oli minunkin saatava se sitten vihdoin itselleni. Se istuu täydellisesti teetarjottimen lisäjsi kylpyammeen telineeseen tai lavuaarin reunalle.

80BFB288-6B73-4EFA-AF19-C775B59E81E8

Ihanaa oli myös saada super kivaa lounasseuraa sekä minulle, että tytöille ja ideoida tulevaisuuteen uusia juttuja!

Toivon viikonloppuusi aurinkoa, pinkkejä pioneita, kepeitä kuplia ja hulmuavia helmoja!

Lattemamma

 

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.