Random

Onnen aiheet

Onnen aiheena olkoot tänään se, että edessä on pitkä viikonloppu. Suunnitelmissa on syödä aamiaista ja askarrella kavereiden luona ja viettää vähän halloweeniakin. Ottaa ihan rennosti ja ulkoilla. Tytöt aloittivat tenniksen pari viikkoa sitten, joten halleillekin käy suunta viikonloppuisin. Meillä on myös tiedossa aikuisten omaa aikaa ystävien kanssa ja uuden Ventuno ravintolan testausta!

Onnea on myös avaimet uuteen kotiin ja se, että remontti on alkanut! Mahtavaa! Ennen kesää olemmekin sitten toivottavasti jo ihan uudessa kodissa. Mielestäni on ihanaa valita materiaaleja ja päättää asioita, mutta toki samalla miettii kovasti sitä, että tässä kodissa on tarkoitus ja ajatus asua pitkään jos kaikki menee elämässä hyvin, joten valintojen on hyvä olla sellaisia joita jaksaa katsoa sitten pidempään. Ensi vuosi näyttää siis kalenterissa jo aika jännältä, muutoksia on tiedossa ja tahti on paikoitellen tiukkaa. Toistaiseksi tosiaan nautin tästä vuoristoradasta ihan täysillä.

savingPNG (2)

IMG_9006

Onnea on myös se, että joulu tulee ihan pikku pikku hiljaa vähän kuin salaa ja minä olen jo ostanut ensimmäiset joulukoristeet. En suinkaan sen takia, että niillä olisi vielä kiire, mutta kun viime vuonna jäin Prologuen ihania kirsikkakoristeita vaille kun ne myytiin heti loppuun, niin tänä vuonna en aikonut kokea samaa kohtaloa. Samalla käteen osui muutama muukin aarre ja tyttöjen huoneisiin löytyi samalla uudet petivaatteet joista myöhemmin blogissa sitten lisää. ( Mutta vähän jo pakko hehkuttaa, että Prologuen tytöt ovat suunnitelleet aivan käsittämättömän hurmaavan oman malliston johon rakastuin totaalisesti ja jos mm. olet etsimässä päiväpeittoa jonka lapsi jaksaa itsekin pedata sänkyynsä aamuisin, niin eipä tarvitse enää etsiä. Mallisto on niin ihana, että ihan pökerryttää! Joulahjat meillä siis ainakin jo päätetty!) Nyt lupaan, että en hiisku joulusta mitään ennen marraskuuta! Mutta pakkohan se on vinkit jakaa teille, jos joku muukin haluaa napata itselleen ne kirsikkakoristeet tai vaikkapa nuo aivan ihanat kirsikkalaukut.

IMG_9403 (1)

IMG_9406 (1)

IMG_9366

IMG_9353-2

Mitä sinun viikonloppuusi kuuluu? Mikä sinut tekee juuri nyt onnelliseksi? Minun ilojani ovat myös olleet nuo suloiset pikku nassut aamupalapöydässä ja kaikki ne pikkuruiset halit ja suukot joita olen saanut. Onnistuneet vanhempainvartit koulussa myös lämmittivät mieltä. Ja ystävän kauniit sanat meidän lapsista. Välillä, ihan hetkittäin, tuntuu, että meille on muuttanut pikkuinen esiteini ( jolle voi sitten elegantisti ärähtää kadulla vaikkapa liikennevaloissa kaikkien kuullen kun on kuunnellut koko päivän jatkuvaa pikku valitusta ja naputusta) joten ihania ovat ne hetket kun saa vielä pitää pieniä vauvojaa sylissä ja silitellä.

Lattemamma

p.s. Kamerallekin on kertynyt kasa kuvia joita yritän ehtiä viikonloppuna vähän käsitellä joten ei pelkkiä puhelimen kuvia blogissa jatkossakaan, ei huolta. Mutta näin nyt tällä viikolla.

Leave a Reply

Your email address will not be published.