Nov
9

Hyvää isänpäivää

by Sofia   -   in Random

Hyvää isänpäivää loistaville vanhemmille. Toiselle isyys on iltasatuja ja halauksia, toiselle purkkapussista jakamista autossa matkalla harratuksiin useampana päivänä viikossa. Isyys on läsnä hampaanpesussa ja isyys on läsnä lääkärin odotushuoneessa. Isyys on kunnioitusta toista vanhempaa kohtaan, esimerkkinä olemista. Isyys on inhimillistä erehtymistä ja virheiden myöntämistä. Isyys on rauhallista lähestymistä ongelmatilanteissa. Isyys on rajoja. Luottamista. Rakkautta. Huolenpitoa. Läsnäoloa. Hassuttelua. Tukea. Vanhemmuutta. Isät on ihan sankareita! Varsinkin sunnuntaina! Hyvää isänpäivää omalle isälle, lasteni isälle ja kaikille huippu isille ja isähahmoille!

8E8D21B4-6BBE-46B1-823A-1CF6F546A7AD

Hyvää viikonloppua,

Lattemamma

0 COMMENTS
|
3,737 VIEWS
|
Partager sur Facebook
Leave a comment
name
email
url
message