Apr
26

Hyvää viikonloppua

by Sofia   -   in Random

Ihanaa viikonloppua! Me suuntaamme veneen nokan kohti saarta. Siellä on edessä paljon puuhastelua kuten aina kun mökkikausi alkaa. Muun muassa petivaatteiden tuulettamista ja polkujen haravaoimista. Tänä vuonna jää olkapään takia raskaammat puuhastelut minun osaltani muille, mutta kyllä siellä riittää myös pölyjä pyyhittäväksi ja paljon muutakin pikku puuhaa on aina talven jäljiltä. Illalla sitten sauna lämpiää ja ai että miten ihanalta se ensimmäinen löyly mökillä aina tuntuukin. Jumalaiselta! Välillä vilvotellaan saunan terassilla ja katsellaan tuttua maisemaa merelle lintujen viserrellessä puissa.

DSC_0535-500x712

Tänä kesänä saaren rakentuu myös uusi isompi terassi merelle päin. Se on ollut listalla jo pitkään, mutta pakolliset lattia- ja kattoremontit ovat siirtäneet sitä aina vähän eteenpäin. Vaikka, kuten ehkä olen jo blogissa aiemminkin kirjoittanut, voisin hyvin elää nyt ilman minkäänlaista remonttia hetken, niin odotan silti innolla sitä, että saamme vihdoin kattaa hieman isomman pöydän terassille. Syödä siinä illallista ilta-auringossa. Hankkia siihen uuden auringonvarjon ja kattaa pöydälle lounas isommallekin porukalle. Tai ihan vaan hiippailla terassille juomaan aamukaffet.

DSC_0483-500x333

Toistaiseksi kuitenkin kannan kahvikuppini rantaan siihen omaan lempikohtaani ja katselen merelle ja saan hetken taas olla siinä melkein huoleton. Ihan kuin mikään ei olisi minua koskaan vaivannutkaan. Kuin yöuniani ei olisi ajatukset kantaneet kauemmaksi.  Koska siinä merelle tuojotellessani ja lintujen leikkejä seuratessani usein kaikki tuntuu vähän helpommalta, rauhallisemmalta ja kevemmältä. Maailman perspektiivi kallistuu hieman parempaan suuntaan.

Lattemamma

p.s. Ihanat kaitaliinat ovat Gauharin ja niitä on eri väreissä saatavilla tänäkin vuonna ja myös pöytäliinoina. Täältä löydät vaihtoehdot. Ne ovat saaressa ihan parhaita koska ovat kevyttä pellavaa. Ne eivät vaadi silittämistä ja kuivuvat nopeasti tuulessa pyykkinarulla raikkaan meri-ilman tuoksuisiksi. Gauharilla on niin paljon ihania juttuja tänä keväänä ja kesänä, enkä malta odottaa, että saan jakaa sieltä saamiani aarteita vinkkeinä myös teille!

0 COMMENTS
|
3,433 VIEWS
|
Partager sur Facebook
Leave a comment
name
email
url
message