Apr
30

Hauskaa Vappua!

by Sofia   -   in Random

Pitkä viikonloppu saaressa takana ja saimme laitettua kaiken valmiiksi joten nyt on kiva aloittaa mökkeilykausi kunnolla. Ensimmäinen kerta talven jäljiltä on aina omanlaisensa puristus, mutta sen arvoinen, koska sen jälkeen saareen on aina ihana mennä. Ehdimme silti puuhastella vähän kivojakin juttuja, saunoa kahdesti, paistaa lettuja ja pelata Monopolia yhdessä. Pidensimme vähän viikonloppua ja tulimme vasta maanantai-iltana kaupunkiin. Nyt sitten voimmekin näppärästi siirtyä vapun viettoon. Tänään ainakin syömme illalla tippaleipiä ja juomme simaa. Huomenna on tiedossa perinteinen vappubrunssi ystäväperheiden kanssa ja tytöt halusivat myös vapputorille käymään. Eli hyvinkin perinteisin menoin etenemme siis.

DSC_0403-2

DSC_0231

DSC_0348

DSC_0413

Olin jo aiemmin kuvannut vähän blogijuttuja valmiiksi, mutta sitten blogi “hajosikin”. No nyt kun olin lataamassa kuvia koneelle, en löydä mistään johtoa jolla saisin ne siirrettyä. Väliaikaisasumisen mukavuuksia. Onneksi pian on muutto edessä ja saan tavarat uuteen kotiin ja paikoilleen ja elämän taas normaaliin järjestykseen! Jatkan piuhan etsintää, kyllä sen jossain täällä on oltava…

Iloista ja ihanaa vappua!

Lattemamma

2 COMMENTS
|
4,365 VIEWS
|
Partager sur Facebook
2 comments on “ Hauskaa Vappua! „
PB, on April 30, 2019

Kiitos samoin,mukavaa vappua!Vilpoinen tuuli täällä Turun saaristossa,joten vappuaatto menee takan ääressä uudistunutta Trivial pursuittia pelatessa(kauhean vaikeita kysymyksiä,varsinkin nuoremman väen tuntemat musiikit ja elokuvat yms)

Sofia, on May 8, 2019

PM Vilpoinenhan se tuli tännekin sitten heti vapun jälkeen :).

Leave a comment
name
email
url
message