Oct
25

Ihanaa viikonloppua!

by Sofia   -   in Random

Ajattelin pitkästä aikaa kirjoittaa vähän suomeksi. Onko sinulla jotain suunnitelmia viikonlopuksi? Perjantai sujuu täällä perheen kesken. Löysin eilen kaupasta ihanan tuoreyrtti ruukun johon oli sekoitettu Provencen yrttejä ja se inspiroi minua tekemään illalliseksi risottoa, kurpitsaa ja jotain ihanaa yrttistä ja valkosipulista kanaa. Ja kun risottoon tarvitaan kuitenkin sitä valkoviiniä niin kappas, siitähän on helppo kaataa itselleen myös lasillinen. Muuten viikonloppuun kuuluu kirjakerhon brunssia, tanssigaalaa jossa esikoinen siintyy ja sunnuntaina saan rakkaan kummitätini kylään. Jotenkin nykyään on hirveä huoli ihmisistä elämässä jotka ovat jo ylittäneet 80 ikävuotta reilusti ja lähentelevät jo seuraavaa vuosikymmentä. Koska valitettava tosiasia on se, että me emme elä ikuisesti. Joka kerta kun puhelimeen ei vastata, mietin mitäköhän on tapahtunut. Myönnän etten esimerkiksi todellakaan mieti näin oman mieheni tai lasteni kohdalla. Mutta olen siis toki ollut onnekas kun olen saanut pitää monia tärkeitä ihmisiä ympärilläni kovin pitkään. Kuten elämässä muutenkin niin on hyvä muistaa nauttia siis jokaisesta yhteisestä hetkestä ja tapaamisesta. Olla kiitollinen yhteisistä hetkistä.

DSC_0540

 

DSC_0541

DSC_0545-3

 

DSC_0548-3

DSC_0552

 

DSC_0554-2

DSC_0557-3

Tänään kuitenkin sytyttelemme illalla kynttilät perheen kesken, istumme pöydän ääreen ja aion kuunnella jokaisen pienen ja isommankin tärkeät asiat tarkkaan. Olla läsnä. Peitellä pienet omiin sänkyihinsä ja suukottaa otsalle. ” Mamma, mäkin rakastan sua.” on kaunein iltasatu mitä voin toivoa. Ehkäpä sitten saamme vielä hetken ihan kahdestaan.

Ihanaa ihanaa viikonloppua sinulle! Toivottavasti se tuo tullessaan kauniita hetkiä jotka jäävät mieleesi unohtumattomina muistoina. Vaikkapa vaan ihan siitä tavallisesta illallisesta ruokapöydän ääressä.

Lattemamma

p.s. Pictured is my present for myself to celebrate my lovely new hobby the reading & wine club where a bunch of ladies gather together once every 6 weeks to meet at someone home or in a restaurant or picnicking. We bring food and wine and talk about our book of the month. This time it was Alice Munro´s short story collection called Too Much Happiness that was brilliantly written but filled with haunting stories. The Reading Journal is absolutely perfect and I bought mine with added guilded initials. So precious. 

 

2 COMMENTS
|
3,280 VIEWS
|
Partager sur Facebook
2 comments on “ Ihanaa viikonloppua! „
Susanna, on October 25, 2019

Tää on hyvä idea mun tutkimusta varten. Joudun tekemään reading diarya kokoajan ja ehkä tässä pysyvät hyvässä järjestyksessä. Nyt ne ovat pitkin poikin vihkoja ym 🙂

Sofia, on October 28, 2019

Susanna, tämä voisi toimia siihen juuri hyvin!

Leave a comment
name
email
url
message