Jul
6

Basics

by Sofia   -   in Random

Kun on kirjoittanut blogia vuosia, niin mitkään aiheet eivät välttämättä tunnu kovin uusilta ja yllättäviltä, joten tästäkin on usein ollut täällä tai instan puolesta varmasti “puhetta”. Itse sijoitan vaatteissa usein sellaisiin asiohin tai tuotteisiin joita aion käyttää vuosia, kuten nyt esimerkiksi päällystakit ja kasmir neuleet tai hyvät kengät ja laukut. Sitten on vaatteita joista en halua maksaa niin paljon koska niiden vaihtuvuus on vähän tiuhempaa kuten esimerkiksi valkoiset t-paidat jotka minulla menevät kyllä kiertoon kun eivät enää ole raikkaan näköisiä. Lasten vaatteissa tilanne on siitä erilainen, että he kasvavat ulos oikeastaan kaikista vaatteista. Mutta heidän kohdallaan kuitenkin mielelläni panostan mm. hyviin ulkovaatteisiin ja kunnon kenkiin. Ihan perus juttuja löytyy kuitenkin edullisesti myös lapsille. Esimerkiksi farkkuja en ostaisi Bonpointilta sadalla eurolla kasvavalle lapselle. Varsinkaan kun meillä joudun aina ostamaan kaikkea tuplamäärän koska tytöt ovat niin saman kokoisia, että vaatteet eivät periydy lapselta toiselle. Hyviä perus vaatteita voi sitten yhdistellä vaikkapa kivoihin kenkiin ja neuleeseen myös lapsilla. Tässä muutama perus juttu joita olen viime aikoina ostanut tytöille.

kids2

Valkoiset jegginsit näyttävät raikkailta myös lapsilla. Meillä ne on yhdistetty mm. tähän Cyrilluksen neuleeseen ( joka näyttäsi muuten nyt olevan alessa) ja klassisiin Stan Smitheihin. Tuo neule on muuten aivan ihana livenä!

kids1

Nämä tummansiniset college shortsit ovat olleet saaressa täydelliset. Ne ovat super mukavat ja rennot. Meillä ne yhdistyvät mm. valkoisiin perus t-paitoihin ( meillä edelleen Petit Bateau on niissä ja alusvaatteissa ykkös merkki) ja Supergan tennareihin.

kids3

Nämä tummansiniset legginsit ovat mielestäni hinta-laatu suhteeltaan erinomaiset. Myös tämä tummansininen collegepaita on ollut meillä todella kovalla käytöllä. Tähän asuun yhdistyy Yankeesen lippis, valkoiset t-paidat ja lenkkarit.

Kivaa päivää!

Lattemamma

0 COMMENTS
|
4,306 VIEWS
|
Partager sur Facebook
Leave a comment
name
email
url
message