Dec
4

Odotellen

by Sofia   -   in Random

Koti pukeutuu hiljalleen jouluun. Olen ainakin toistaiseksi edennyt hyvin hillitysti koristeiden suhteen ja luulenkin, että tänä vuonna tunnelma saa olla kepeämpi ja ehkä vähä  raikkaampi. Vaikka samat koristeet kiertävätkin käytössä on joulun teema ja tunnelma aina vähän erilainen ja sitä vuotta ja sen hetkisiä ajatuksia kuvastava. Viime vuonna kaipasin paljon vihreää ja tunnelmaa, sitä edellisenä meillä oli oikea vaaleanpunaisen joulun yliannostus. Nyt tosiaan viehättää hento antiikkikulta ja -hopea, mutta erityisesti valkoinen ja sinertävän harmaa. Toki jouluun vihreä kuuluu aina ja varmasti pieni pöytäkuusi tulee uurnaan tänäkin vuonna, mutta muuten vähemmän havuja kuin viime vuonna. Tykästyin ruokasalin peilissä roikkuneeseen kranssiin kovasti. Se oli tehty puolukan varvuista. Tänä vuonna metsästin saman tyyppistä. Myös myrttipuut ikkunalla saavat jäädä ja ikkunoiden eteen verhotankoihin olisi tarkoitus ripustaa kranssit, juurikin pehmeälehtiset. Puksista tai varvusta valmistetut olivat haaveiden listalla ja ne sain tilattua joten saapuvat ensi viikolla.

xmas7

Tänä vuonna paketteihin kääriytyy perheelle, ystäville ja sukulaisille kirjoja ja lasisia aivan erityisiä kuusenkoristeita. Muutaman kirjan olen jo hankkinut, mutta ajattelin kurkata antikvariaatteihin josko sieltä löytyisi jotain mielenkiintoista ja erilaista. Kauniit vanhat kirjat käärittyinä samettirusetteihin ovat mieleeni. Kun paketin päälle liittää suupuhalletun ja käsinmaalatun joulukuusenkoristeen niin lahja on mielestäni sillä selvä. Rakastan kirjakaupoissa pyörimistä ja sama koskee antikvariaatteja.

Nyt toivon enää lunta kuten joka vuosi jotta joulu-unelmani olisi täydellinen. Olen lapsesta saakka haaveillut aina valkoisesta joulusta ja kyllä niitä silloin mielestäni oli lähes poikkeuksetta. Nyt valkoinen joulu tuntuu olevan se poikkeus. Mutta toive on lähetetty!

Ihanaa päivää,

Lattemamma

0 COMMENTS
|
2,047 VIEWS
|
Partager sur Facebook
Leave a comment
name
email
url
message