Jan
29

Have the happiest weekend

by Sofia   -   in Random

Ihanaa ihanaa viikonloppua! Ajattelin jakaa pitkästä aikaa taas vähän onnen aiheita. Täällä on viime aikoina tuonut iloa ainakin valkoinen lumipeite kuten varmasti moneen muuhunin perheeseen. Myös lisääntynyt valon määrä piristää kummasti. Mitään kovin suureellista tai erityistä ei viime aikoina ole tapahtunut, ei matkoja maailman ääriin, eikä ihania juhlia. Silloin elämässä ilon aiheet löydetään pienistä asioista arjessa. Pellegrinosta luomusitruunalla ja ihanista uusista sarjoista joita katsellessa voi hetkeksi karata eri aikakauteen ( Bridgerton oli mielestäni juuri tähän hetkeen täydellinen kauniin visuaalisine asuineen ja ympäristöineen, musiikkeineen, romansseineen ja herkullisen pastellisine väreineen). Omat pikku prinsessat ovat olleet reippaita ja onnen hetkiä on kun he vielä pyytävät iltaisin peittelemään ja suukkottelemaan ja halimaan. Enää harvoin joku kömpii yöllä kainaloon joten sekin tuntuu nykyään onnen aiheelta kun herään aamulla siihen kun joku kietoo pienet kätensä ympärilleni. Tässä vielä muutama visuaalinen ja materialistinen onnen aihe.

DSC_0353 (5)

DSC_0353 (2)

DSC_0353 (6)

DSC_0353 (7)

DSC_0353 (8)

 The new creams I spoke about last week arrived as did a few other everyday items like these white tank tops and a sweatsuit, with by our favourite Petit Bateau as well as some leggings and underwear. All in pretty pastels to get me in to a light and cozy Spring feel.

DSC_0353 (22)

DSC_0353 (11)

DSC_0353 (21)

DSC_0353 (14)

DSC_0353 (20)

DSC_0353 (9)

These Astier de Villatte dishes make me so happy. They were my Christmas presents and dreams come true. I love this brand and  most of their products. These are just so beautiful. Absolutely my cup of tea. Mine were from the Prologue shop. 

DSC_0353 (23)

DSC_0353 (24)

DSC_0353 (25)

DSC_0353 (26)

DSC_0353 (28)

DSC_0353 (27)

It makes me very happy that even though my 11 year old is no longer a baby by any means she seems to be growing up to be an opinionated young lady in a good way. Standing her ground and making her own decisions at home but also outside of it. And I am also happy that even if she has her own style it still involves these elements that I enjoy too. I know that the teenage years and the development of personal style is still ahead but for now we see eye to eye and it is a relief. The book and the candle were her Birthday presents in November and the crown is actually mine and it was a Christmas present from Bubble Gum that we can all share. 

I hope you have a wonderful weekend!

Onnen aiheet olivat tällä kertaa pastelliset ja lempeät. Sitä olen nyt kaivannut ja haalinut elämääni. Valoa, iloa ja lempeyttä.

Ihanaa viikonloppua vielä kerran,

Lattemamma

0 COMMENTS
|
2,379 VIEWS
|
Partager sur Facebook
Leave a comment
name
email
url
message