Feb
11

Onnen aiheet

by Sofia   -   in Random

Nopeasti hujahtanut viikko täynnä auringonpaistetta ja kiitollisuutta. Viikko oli täynnä pienen pieniä onnistumisen hetkiä ja tunteita, vaikka mitään niin kovin kummoista ei tapahtunutkaan. Hyvä viikko se silti oli ja huomattavasti parempi kuin edeltäjänsä. Sunnuntaina saamme vielä juhlia ystävänpäivää joka on yksi lempi päivistäni joilla on joku erityinen merkitys. Luulenpa, että viikonloppuna taidan poksauttaa auki pullon kuohuvaa ihan vain sen äänen tuomasta ilosta ja skoolata rakkaudelle ja ystävyydelle. Lapsillekin olen hankkinut pari suloista, hyödyllistä lahjaa, koska kuten tiedätte, otan avosylin vastaan jokaisen pienenkin aiheen juhlia. Aamulla teemme jotain eritystä aamupalaa ja tietenkin koristelen vähän hempeän vaaleanpunaisen sävyin. Yritän muistaa napata muutaman kuvan.

Tällä viikolla iloa on tuonut myös…

Ne uudet valkoiset puuvillasatiini-lakanat joista oli jo puhetta. Mikäs ihmisen on juodessa aamukahvia sängyssä tai nukkuessa ihanissa raikkaissa lakanoissa. Varsinkin kun peitot ovat käyneet parvekkeella pakkasen puremina ja raikastamina. Viikonloppuisin juomme myös ihanaa tuorepuristettua appelsiinimehua. Ostan sitä jo usein perjantai aamuksi joka tuo tyttöjenkin kouluaamun vähän luksusta.

DSC_0476 (1)

DSC_0482 (1)

DSC_0484 (1)

DSC_0479 (1)

Suloisiin uniin vie myös uusi silkkinen unimaski joka tietenkin silottaa myös kaikki rypyt tuhkimon kasvoilta. Hattaran kiinnostuttua kivistä, kiteistä ja kristalleista on minunkin yöpöydälleni löytänyt tiensä kauniit yksilöt. Tässä raakaversio savukvartsista ja vuorikristallista sekä upeasti hiottu tiikerinsilmä.

DSC_0507 (1)

DSC_0503 (1)

DSC_0500 (1)

DSC_0497 (1)

DSC_0505 (1)

Kolmas myös hyviin uniin liittyvä onnen aihe on yksi ihanimmista hankinnoista aikoihin eli kuivatulla laventelilla täytetty jooga- ja pilatesmatto jota käytän meditointialustana ja rentoutumiseen ylipäänsä. Se on pehmeä, lämmin ja ylellinen. Se tuoksuu aivan fantastiselta ja mikä parasta rullattuna se näyttää niin kauniilta, ettei sitä tee edes mieli piilottaa koriin muiden jumppavälineiden ja mattojen kanssa. Meditointihetkeen kun lisää vielä Cire Trudonin Manon kynttilän jossa myös tuoksuu hento laventeli niin kyllä näillä eväillä unet maistuvat makoisilta.

DSC_0400

DSC_0408 (1)

DSC_0401 (1)

DSC_0404 (1)

DSC_0486 (1)

DSC_0491 (1)

Suloista ystävänpäiväviikonloppua jo vähän etukäteen! Ehkäpä ensi viikolla vähän vaaleanpunaisia sävyjä sitten täälläkin.

Lattemamma

2 COMMENTS
|
3,301 VIEWS
|
Partager sur Facebook
2 comments on “ Onnen aiheet „
Tiia, on February 13, 2021

Onpa ihana matto! Meillä on osa jumppatarvikkeista makuuhuoneessa ja osa kodinhoitohuoneessa, en ole löytänyt riittävän isoa ja kaunista koria, jossa kaikkia voisi yhdessä säilyttää.

Sofia, on February 14, 2021

Tiia, meidänkin löytyi hyvin sattuman kaupalla Maarianhaminalaisesta antiikkiliikkeestä. Suurempien kauniiden korien löytäminen on kyllä monivuotinen projekti ollut ainakin minulla…

Leave a comment
name
email
url
message