Apr
27

Mothers Day

by Sofia   -   in Random

Mothers Day is fast approaching. Here is a post you can forward to your family for a great wishlist. Just kidding…ish.

On my dream list for mothers day are…

This rattan tray with scalloped edges to bring me breakfast in bed with. Love! Besides it would be cute left out in the kitchen counter so I would not even need to find a spot for it in my cupboards. I would perhaps use it as a lovely tea tray to host my tea pot, a few lovely tea jars, some honey etc.

Would I say no to a cashmere sweater? I like a simple one for the summer. They are great with slim white pants or shorts and even with summer skirts. I’m actually swooning over the navy one. I had it in my hands at J Crew in New York last week but I decided I must go through y cashmere closet first to see if I have the space ( I do have the need but just for a navy one). This style comes in all the colors. Cream is also dreamy as is the lighter blue. I actually like to even throw a light cashmere sweater on my swimsuit when the wind picks up. Nothing beats a good old classic. You can just add some shorts and wrap a lovely silk scarf plus wear your sunnies for a chic outfit to the pool bar lunch in the shade.

Did someone say I could have coffee in bed. From this cup? Oh fine I’ll do it. Just this once…every day. Love it! You can bring it to me on that rattan tray and I’ll wear my new cashmere jumper on my shoulders to upgrade my cute pajamas to look like an outfit.

What pjs you ask. Well the Gauhar ones obviously. These are a new favourite. Great as a gift too.

Do we need a book option for our gift guide. Yes we do! I have this one on the way as who would say no to that cover? But I also have this book on my wish list.

There you are, feel free to forward to the people who need to see these very important ideas. Also I am honestly very happy with a home made card and a gift card to a spa executed by my girls.

Have a lovely day!

Lattemamma

3 COMMENTS
|
2,992 VIEWS
|
Partager sur Facebook
3 comments on “ Mothers Day „
Elina, on April 27, 2022

Hei!

Liittymättä yhtään tähän postaukseen halusin kertoa verkkokaupasta Newport.fi. “Mainostit” Instagramissa vähän aikaa sitten ko. verkkokaupasta tilaamiasi veitsiä. Haluan varoittaa kaikkia tästä verkkokaupasta! Älkää tilatko mitään. Itse menin tähän lankaan ja tilasin samoja veitsiä. Verkkokauppaan luvataan normaali palautusoikeus, mutta käytännössä pakettia ei voi palauttaa. Paketti palautetaan omakustanteisesti Ruotsiin. Se mitä eivät kerro verkkosivuilla ollenkaan on se, että paketti tulee lähettää suoraan vastaanottajalle, ei siis esim. postiin noudettavaksi. Eivät kuitenkaan kerro edes asiakaspalvelusta puhelinnumeroaan eikä sähköpostiosoitettaan, jotka ovat pakollinen tieto pakettia lähetettäessä suoraan vastaanottajalle. Asiakaspalvelusta käskevät lähettää paketin Postnordin kautta, mutta Suomessa se on ainoastaan yrityksille, ei yksityisille. Ihmetyttää myös se, että verkkosivut ovat suomenkieliset ja .fi -loppuiset ja asiakaspalvelun numero on 09 alkuinen , eli Helsinkiin, mutta asiakaspalvelu on ainoastaan ruotsiksi ja englanniksi ja tosiaan myös palautus tapahtuu Ruotsiin. Tämä siis varoituksena kaikille!

Sofia, on April 28, 2022

Hei Elina, en ole tehnyt mitään kaupallista yhteistyötä kyseisen firman kanssa enkä erityisesti mainostanut heidän tuotetteitaan. Olen linkannut heiltä ostamamme tuotteen johonkin kuvaan, siinä kaikki. Harmi jos ostokokemuksesi on ollut huono, mutta en nyt ihan ymmärrä miten tämä liittyy blogiini tai tähän kyseiseen aiheeseen. Ehkä hyvä jakaa kokemuksesi kyseisen yrityksen asiakaspalveluun tms.

Elina, on April 29, 2022

Hei!

Ehkä esitin asiani hieman epäselvästi, pahoittelut siitä. Tarkoitukseni ei ollut syyttää sinua mistään. Ostin kyseiset aterimet kun niistä kuvan sinun Instagramissa näin. Siksi halusin varoittaa muitakin, jotka kuvan mahdollisesti olevat nähneet. Aurinkoista kevättä!

Leave a comment
name
email
url
message