Apr
8

Little Copenhagenin lasten muotinäytös

by Sofia   -   in Good things for kids  Random

Sain ystävällisen kutsun Little Copenhagenin viikonloppuna järjestämään muotinäytökseen Korjaamolle. Näytöksessä lavalla nähtiin kevät- ja kesävaatteita mitä suloisempien pikkuisten mallien päällä. Tapahtumassa oli mukana myös Nespresso ja saimme samalla juoda cappuccinoa ja syödä suklaata.   Mukaansa sai lähtiessä vielä lahjakassin. Näytöksen jälkeen järjestettiin myös popup “kauppa” korjaamolle josta sai ostaa alennuksella mm. näytöksessä olleita tuotteita ja muita kevät uutuuksia. Popup nurkkaukseen oli kuitenkin sen verran tunkua, että taidan tehdä kaikessa rauhassa visiitin Little Copenhagenin liikkeeseen Museokadulle (kirjoitin siitä jutun täällä).

Näytös oli hurmaava ja mielestäni hyvin toteutettu. Mallit olivat todella liikuttavia pikku söpöliinejä! Muotinäytöksessä esillä olivat merkit Tumble´n Dry, Billieblush, Wheat, Ebbe ja Little Copenhagenin omat mallistot Little Copenhagen ja Little Copenhagen Home, sekä suloisista suloisin pikkuinen Enzo-malli päällään Beibamboon asu. Kaikki näytöksen kengät olivat Minimonolta.

Tässä vähän kuvia näytöksestä. (Valitettavasti kuvien väritys ja laatu eivät ole päätä huimaavia. En ole mikään kovinkaan kokenut kuvaaja, joten vastavalona iso luonnonvaloikkuna ja muuten hämärähkö huone aiheuttivat minulle hieman haasteita. Vaatteiden kauniit värit ja herkkyys eivät siis pääse ihan oikeuksiinsa.)

Tumble´n Dry oli merkeistä coolein. Tuotekuvat Tumble´n Dry.

Tanskalaisen Wheatin herkät vaatteet kesäketojen kukkasille. Mekon kuva Wheat.

Uusi merkki Billieblush oli herkullinen ja suloinen. Tuotekuvat CWF.  Voit lukea merkistä lisää Eloisat blogista.

Ebben vaatteet olivat ihanan raikkaita. Juuri tällaisissa asuissa olisi ihana heilutella varpaita laiturinnokassa ja tuijotella leppäkerttuja heinikossa pötkötellen. Tuotekuvat Ebbe.

Tämä nuori herra räppäsi ja lauloi upeasti!

Little Copenhagenin suloinen Home mallisto. Enzo varasti kuitenkin shown, tämä suloisuus ei meinannut millään poistua lavalta vaan nautti aploodeistaan istuskellen ja naureskellen. Ihanuus!

Little Copenhagenin malliston tyttöjen asuja kesäksi. Kepeitä ja herkkiä.

Näissä Little Copenhagenin punaisissa pidemmissä shortseissa oli sinivalkoraiadallinen tähti takataskussa ja samaa kangasta lahkeenkäänteissä. Näyttivät luonnossa ihanan tomaatinpunaisilta ja raikkailta. Veikkaan niistä poikien malliston suosikkia tulevaksi kesäksi. Tyttöjen pussimallinen puolihame oli ihanan ohutta kangasta, siinä taisi olla sinertävänharmaita pikkuisia kukkia.

Kiitos huikean hyville malleille kivasta näytöksestä!

Keväiset perhoset lentelivät somistuksissa ja silkkipaperipalloja nähtiin myös näytöksen malleilla.

Aurinkoa alkaneeseen viikkoon! Ei anneta pienen lumentulon lannistaa fiiliksiä. Kevät tulee, se on ihan varma juttu ja kevättä seuraa aina kesä!

Lattemamma

p.s. Kid card oli yksi näytöksen yhteistyökumppaneista, sen kautta saa lapsiperheille aika hyviä etuja ja tarjouksia. Olemme jo aiemmin miettineet sen hankkimista. Onko jollain teistä siitä kokemuksi?

 

0 COMMENTS
|
8,730 VIEWS
|
Partager sur Facebook
Leave a comment
name
email
url
message