May
13

Uuteen viikkoon

by Sofia   -   in Random

Joskus tuntuu, että viikonloput kestävät iäisyyksiä ja joskus ne ovat ohi ennenkuin huomaakaan. Mennyt viikonloppu tuntui aivan harvinaisen pitkältä ja ihanalta. Ei varmaankaan vähiten tuon helatorstain takia. Ehdimme juhlia torstaina suloisen pikkusankarin yksivuotisjuhlia. Eikös ensimmäisessä synttärissä olekin jotain taikaa?

Perjantaina pidimme pyjamabileet, söimme ystävän kanssa take away sushia, joimme lasit kylmää valkoviiniä ja katsoimme hömppäleffoja. Omia suosikkejani romanttisten komedioiden kategoriassa ovat Nancy Meyersin elokuvat. Niiden maailmat sisustuksineen, kauppoineen, kahviloineen ja muineen ovat täydellisiä minun makuuni. Hänen elokuviaan ovat mm. The Holiday, Somethings gotta give ja It´s complicated. Onko muitakin hänen leffojensa ystäviä?

Lauantaina saimme ystäviä kylään brunssille. Haimme Brooklyn Cafesta aamulla ison kasan erilaisia tuoreita bageleitä. Hallista haimme kalkkunaleikettä, kylmäsavu- ja graavilohta ja hyvää juustoa. Söimme myös ihania tuoreita hedelmiä, kananmunakupposia ja teimme läjän amerikkalaisia pannareita jotka nautittiin mansikoiden, pensasmustikoiden ja agavesiirapin kera. Joimme liian monta kuppia kahvia ja nauroimme itsemme kipeiksi. Ystävyys on ihana asia elämässä.

Sunnuntaina tietenkin juhlistettiin äitienpäivää. Askarreltiin tyttöjen kanssa mummille ja fammolle kortit, syötiin yhdessä lounasta ulkona, muistettiin pienillä lahjoilla, halailtiin ja suukoteltiin. Kun tytöt oli sunnuntai-iltana kylvetetty, iltapala oli syöty ja iltasadut luettu niin ei tarvinnut nukkumattia kovin kauaa odotella.

Tänään on muuten viimeinen mahdollisuus osallistua Lattemamman ja Unelma Bakeryn arvontaan. Huomenna arvotaan voittaja, jännää! Kiva viikko on muutenkin tiedossa. Keskiviikkona Purkka ja Hattara ovat mukana MLLn järjestämässä hyväntekeväisyystilaisuudessa hotelli Havenissä. He ovat malleina muotinäytöksessä Daisy & Donin suloisissa mekoissa. Torstaina suuntaammekin sitten äitini ja Hattaran kanssa kolmistaan pitkäksi viikonlopuksi Pariisiin. Se on Hattaran ensimmäinen Pariisin matka jota odotellaan kuin kuuta nousevaa.

Paljon intoa ja iloa alkavaan viikkoon! Silmänräpäys vielä ja kesä on täällä…

Lattemamma

Kuvat ovat äitienpäivälounaalta. Tyttöjen mekot Jacadi (viime kesän mallistosta) ja Hattaran villatakki Oscar & Valentin. Ostin sen täältä, heillä on kaikki kashmirit nyt -50%.

3 COMMENTS
|
6,390 VIEWS
|
Partager sur Facebook
3 comments on “ Uuteen viikkoon „
Salakka, on May 13, 2013

Ihania kuvia!
Mä rakastan Nancy Meyersin leffoja…hauska, juuri eilen illalla vaihdoin kanavaa ja sieltähän tuli juurikin Somethings gotta give…ja vaikka olen nähnyt kyseisen leffan useamman kerran, niin pakkohan se oli taas kerran katsoa :). Mä niin rakastan sitä fiilistä ja mikä TALO!

Kaunis kiitos ihanasta blogista!

Sofia, on May 13, 2013

Kaunis kiitos kommentistasi Salakka! Äitini sanoikin blogin luettuaan, että leffa oli juuri tullut telkkarista. Se talo on niin ihana! Kiva, että en ole ainoa “fani”. 🙂 Luin jostain, että Meyersilta on tulossa uusi elokuva, romanttinen komedia joka sijoittuu Englantiin. Sitä odotellessa…

Salakka, on May 13, 2013

Mahtavaa, jos Meyersilta on tulossa uusi leffa ja vielä Englannissa…niin kaunista ja nykyinen kotimaa ;).
Sitä odotellessa nautitaan sun ihanasta blogista ;)!

Leave a comment
name
email
url
message