Cooking,  DIY projects,  Random

Arvonta on suoritettu…

Kiitos kaikille teille jotka osallistuitte Lattemamman ja Unelma Bakeryn arvontaan. Aivan erityinen kiitos kauniista sanoistanne koskien blogiani. Teidän kommenttienne siivittämänä blogin kirjoittaminen sujuu varmasti sen seuraavat puoli vuotta.

Kuten luvattu, arvonta on nyt suritettu. Tein sen tuolla netistä löytyvällä random number generaattorilla (johon laitoin kommenttien lukumäärän mukaan numerot 1-47 ja systeemi arpoi niistä yhden numeron. Poistin kyllä ensin sieltä välistä yhden oman kommenttini.)

Voittaja on Ansku (kommentoija numero 41 jos samalla nimimerkillä oli useampia). Onneksi olkoon!!!  Laitan sinulle vielä sähköpostia, ettei mene tämä onni ohi jos et satu tänään lukemaan. Unelma Bakeryn Veeran yhteystiedot löytyvät arvontapostauksesta, muistathan lunastaa palkinnon ennen elokuun loppua.

Aika moni ihasteli kommenteissa noita Unelma Bakeryn upeita herkkuja. No arvatkaapas mitä? Päätimme Unelman tyttöjen kanssa järjestää yhteistyössä keksien kuorrutuskurssin! Olen tästä aivan innoissani!  Enkä vähiten sen takia, että rakastan leipomista ja sen takia, että olisi oikeasti kiva tavata teitä! Ja katsokaa nyt noita keksejä… olisihan se kiva osata tuollaisia tehdä.

Se on yhden illan kurssi ja kestää muutaman tunnin. Kurssilla opetellaan tekemään upeita keksien kuorrutuksia ja koristeluita Amerikkalaistyylisesti fondantista eli sokerimassasta. Leipomiskokemusta ei tarvitse ennestään olla lainkaan. Kurssin hinta on 45 € per osallistuja, hinta sisältää kaikki materiaalit, verot ja tietenkin opetuksen. Järjestämme kurssin tiistaina 4.6. klo.18.-20.00 Ullanlinnassa, Etelä-Helsingissä. Tarkka osoite ilmoitetaan osallistujille. Mukaan mahtuu 8 ensimmäistä ilmoittautunutta. Jos olet kiinnostunut keksien koristelusta niin voit ilmoittautua kurssille osoitteessa contact(at)lattemamma.fi.

Onnea vielä arvonnan voittajalle ja toivottavasti näen teitä keksien merkeissä kesäkuun alussa!

Lattemamma

p.s. Jos tämä päivämäärä ei sinulle sovi, mutta keksien tai cupcakesien koristelu kiinnostaa sinua, tai haluat ehkä järjestää ohjelmaa pienemmälle polttariporukalle tai muuta vastaavaa, voit toki ottaa yhteyttä. Tykkäämme Unelma Bakeryn tyttöjen kanssa puuhailla yhdessä joten ehkäpä voisimme toteuttaa useammankin kurssin.

Kaikki kuvat Unelma Bakery

4 Comments

  • Ansku

    Voi kiitos <3 Onnellinen voittaja kiittää arvonnasta ja on pian yhteydessä Unelma Bakeryyn 🙂 Ihana idea tuo keksien kuorrutuskurssi!! Kuka tahansa haluaisi osata tehdä sellaisia upeita, taidokkaasti tehtyjä herkkuja 🙂 ps. toivottavasti saamme lukea ihanaa blogiasi ainakin vielä seuraavat puoli vuotta 🙂 ja sitä seuraavat ja..ja.. 😉

  • Jonna

    Oi, keksien kuorrutuskurssi! Mikäli välimatka ei olisi näin pitkä, ehdottomasti haluaisin olla mukana. Juuri sellaista tekemistä, josta suunnattomasti nautin.

    Aurinkoa viikkoosi! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.