May
16

Lattemamma ja Hattara Pariisissa

by Sofia   -   in Good things for kids  Random

Olemme lähteneet Hattaran kanssa pienelle lomalle. Aiomme syödä jäätelöä täällä tai täällä… tai ehkäpä molemmissa. Käymme ostamassa iltasatulukemista täältä ihan hotellimme vierestä. Ainakin suosikkimme Ernest & Célestine ja Babar ovat hyvin edustettuina valikoimissa. Heillä on oikeasti valtavasti kauniita lastenkirjoja, valinnanvaikeus iskee joka kerta. Tarkoitus olisi myös uittaa purjelaivoja lammikossa Luxembourgin puistossa, ratsastaa karusellissa hiukset hulmuten, syödä creppejä kastanjatahnalla, kipitellä Pariisin katuja uusissa ballerinoissa, kurkkia sisään kiinnostaviin gallerioihin  ja käydä  Eiffeltornin juurella illan hämärtyessä. Välkkyvät valot sytytetään tasatunnein ja luulenpa, että niiden katseleminen pimenevässä illassa voisi olla taianomainen kokemus pienelle tytölle. Aiomme myös syödä lounasta täällä lempi lastenkauppani alakerrassa ostosten lomassa ja juoda iltapäiväteet täällä.

Kuva täältä.

Tavataan täällä taas ensi viikolla! Á bientôt!

Lattemamma

p.s. Saatte kuitenkin viikonloppuna kokkailla pasta pomodoroa jos käytte täällä. Ajastan teille huomiseksi helpon ja herkullisen, kuinkas muutenkaan, ruokaohjeen. Lauantaina jatkuu myös The Pink Challenge. Mahdollisiin kommentteihin vastailen vasta ensi viikolla.

 p.p.s. Pariisin lempiliikkeistäni ja muista kerroin jo ennen viime reissua. Löydät jutun täältä.

p.p.p.s. Ernest ja Célestine tähdittävät uutta Ranskalaista lasten animaatioelokuvaa. Hahmot eivät valitettavasti ole ihan yhtä suloisen näköisiä kuin alkuperäisissä kirjoissa. Eivätkä trailerin perusteella ihan yhtä suloisen oloisiakaan, mutta elokuva on aivan varmasti näkemisen arvoinen. Kauniisti piirretty ja hauskan sekä sopivasti vähän surullisen oloinen. Voit katsoa pätkän täällä.

Ernest & Célestine aamupalalla. Suomeksi he ovat Ninni ja Nestori, rakastin heitä jo lapsena, tämä Nestori muistuttaa vähän omaa isääni. Kuva täältä.

Uudet Ernest & Célestine elokuvan julisteessa. Kuva täältä.

0 COMMENTS
|
8,272 VIEWS
|
Partager sur Facebook
Leave a comment
name
email
url
message