Random

Pinking it!

I know one little girl who is more than delighted to start “ballet classes” in a few weeks time.

And another one who would love to know how to ride a bike really really fast. (Potkupyörä täältä.)

And from the Kidd.O photo shoot I know we won´t be the only ones dressed and accessorized in pink coming fall.

Pink it!

Lattemamma

p.s. Viimeviikonloppuna unohdin tyystin viikon vaaleanpunaiset…

 

5 Comments

 • Anni

  Hurmaava tuo raidallinen hame tyttärelläsi, samoin kuin edellisen postauksen sininen, olisin kiinnostunut minkä merkkisiä/mistä?

  • Sofia

   Moikka Anni ja kiitos! Tummansininen hame on How to kiss a frog-merkkinen ja löysin sen jostain ysmystä pari vuotta sitten. Se on oikeasti muistaakseni jotain 18kk kokoa, mutta hyvin menee vielä kohta 4 vuotiaalle :). Pinkkiraidallinen hame on lahja äidiltäni, se on käsinbrodeerattu löytö Pariisista, eikä siinä ole muuta merkintää. Sen kohdalta en siten osaa auttaa. Voin kysellä äidiltä tarkempia kordinaatteja. Meillä on vähän samanmallinen Jacadilta tämän kesän mallistosta vaaleansini-valkoraitaisena, sitäkin on käytetty paljon (kuva löytyy tästä jutusta). Toivottavasti teille löytyy joku vastaava söpö! Mukavaa sunnuntain jatkoa!

 • Ansku

  Ihania kuvia jälleen kerran!! Niin suloisia pikkuneitejä 🙂 Toivottavasti saamme ihastella kuvia tulevan pikku ballerinan asuista/asusteista 🙂

 • Anni

  Kiitos, pitääkin katsella htkaf:n mallistosta ja samoin tuo Jacadi on myös huippusuloinen! Just sanoin miehelle et joku kaupunkireissu aikuisten kesken olisi kiva syksyyn saada vielä mahtumaan eli Pariisi-vinkki myös tervetullut, mutta sillä ei kiirettä 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.