Sep
23

Viikonlopuksi saareen tarvitaan…

by Sofia   -   in Random

… vaan vähän mukavia ja lämpimiä vaatteita. Mitä tytöille pakattiin mukaan?

Tämä pehmeä mekko on yksi Hattaran lemppareista. Hihassa kiva ankkuri aplikaatio.

Tämä klassikkopaita on yksi ikisuosikeista. (meidän ei ole ihan sama kuin linkin takana, mutta sama merkki ja materiaali, ostin omamme kesäalesta.)

All packed up!

Näiden lisäksi mukaan lähti kumisaappaat, tennarit ja päällä olleet verkkariasut. Saaressa tytöillä oli myös lämpimät villatakit ja karvatossut sisäkäyttöön.

Two little girls, a rainy weekend on the island. This is what I packed. They also each had a pair of wellies, tennis shoes and the track suits they had on. Hope you´ll have a great week ahead!

Olen viettänyt tarkoituksella viikonloppua ilman tietokonetta, nautiskellen saaren rauhasta ja omasta perheestä, siksi vastailin kommentteihin viiveellä.

Hyvää alkavaa viikkoa!

Lattemamma

p.s. Joku ehkä huomasi, että Hattaran sadeasu on vaihtunut keltaiseksi. Se korallinpinkki oli vielä liian suuri, joten jäi odottelemaan ensi syksyä. Päädyimme hankkimaan oman suosikkimme Petit Bateaun keltaisen sadetakin ja sen kaveriksi Rukkalta kurahousut. Jos tuo keltainen sadetakki on mielestäsi kaunis, mutta hinta ei ihan kohtaa budjettiasi, niin tämä oli mielestäni aivan ihana ja hyvin samanlainen. Täällä kirjoittelin enemmän noista meidän sadetakeista.

4 COMMENTS
|
9,123 VIEWS
|
Partager sur Facebook
4 comments on “ Viikonlopuksi saareen tarvitaan… „
Täti Ruskea, on September 23, 2013

Kiva postaus ja ihanat merihenkiset saarivaatteet! 🙂 Käytätköhän samaa pakkaustaktiikkaa kuin minä?! Meillä kun on neljä poikaa, niin teen ennen reissua käytännössä yhden listan vaatteista ja poimin sen perusteella jokaiselle omat pinot. Se edellyttää toki sitä, että ostan pojille yleensä paljon samiksia tai ainakin lähes samanlaisia (esim. värimaailma/tyyli) vaatteita. Toisinaan kahdella vanhemmalla on keskenään samikset ja vastaavasti kahdella nuoremmalla keskenään ja vielä niin, että kaikki neljä sopivat yhteen. Tai sit niin, että ykkösellä ja kolmosella on samanväriset ja kakkosella ja nelosella keskenään samanväriset vaatteet. Helpottaa kyllä kovasti pakkausoperaatiota. Uutena haasteena on löytää 13v. esikoiselle kivoja vaatteita.

Meillä ei nykyään juuri enää käytetä sadevaatteita, koska pojilla on vettäpitävät takit/housut/haalarit. Sadehousuja toki käytetään pikkupojilla oikein kuraisilla säillä.

Sofia, on September 24, 2013

Kiitos Täti Ruskea! Pakkaan yleensä juuri noin kuin kuvassa näkyy, levittelen asukokonaisuudet ( yleensä ainakin jotenkin “matching”) sukkineen ja pikkareineen esille, ja pakkaan ne myös kokonaisuuksina, joten ne on helppo nostaa määränpäässä kaappiin ja mieskin löytää valmiit asut, eikä tarvitse ruveta miettimään, että mitähän minkäkin kanssa olisi tarkoitus pukea. Näin ei yleensä puutu mitään. Tosin matkoille tms. lähdettäessä teen ensin listan kaikesta tarvittavasta. Landelle mentäessä ei ole niin tarkkaa, edes yhteensopivilla asuilla, kuhan on lämmin ja mukava olla!

Odotan kauhulla kun lastenvaatteet muuttuvat teiniasuiksi ;). Nyt jo huomaan, että ne yli 36kk vaatteet ei yleensä ole enää ihan niin söpöjä… Onneksi vielä monta vuotta kuitenkin saadaan käyttää ihka oikeita lastenvaatteita!

Ansku, on September 23, 2013

Nuo Rukkan sadeasut on muuten tosi hyvälaatuisia ja värivaihtoehtojakin löytyy, aikuisillekin. Pitkään haaveilin ja vihdoin hankin itselleni tuollaisen keltaisen sadeasun. On kyllä todella täydellisesti saaristoon sopivia, kauniita vaatteita 🙂 Se fb:ssa oleva kuva tytöistä auringonlaskussa oli aivan mielettömän kaunis! <3 Syyssäästä huolimatta oikein kivaa viikkoa teille! 🙂

Sofia, on September 24, 2013

Kiitos samoin Asnku ja sinulle myös!

Leave a comment
name
email
url
message