Dec
4

Joulusukat

by Sofia   -   in Good things for kids  Party planning

Kun muutimme tähän asuntoon ja sain vihdoin haaveilemani toimivan takan, mietin kuinka ihana siihen olisi laittaa aaton aattona joulusukat roikkumaan ja täyttää ne pienillä lahjoilla. Täydellisen jouluiset sukat löytyivät Stuck on Youlta, joten nyt meillä sitten on tänä jouluna kiva pieni yllätys tytöille. Aamulla avattavat pikkupaketit poistavat ehkä sen ihan pahimman jännityksen ja odotuksen illalliselta. Olen varannut tytöille ainakin pikkuiset kirjat sukkiin pujotettavaksi, joten niitä voi myös selailla pukkia odotellessa. Stuck on Youlta saa siis nimikoituina valitsemallaan fontilla ja värillä tilattua sukat. Näihin mahtuu juuri sopivasti muutamia pikkupaketteja, mutta ne eivät ole upottavan valtavat. Mielestäni juuri ihanat joulusukat!

Pakettikortti Papershopista.

I found these perfect Christmas stockings from Stuck on You! You can have them personalized in your favorite font and color. They are just adorable and so Christmassy. Our girls will be so excited to find these hanging on our mantelpiece this Christmas filled with a few small packages, like miniature books. I´m so happy about these stockings…

Lattemamma

Nämä sukat saimme valita joululahjaksi Stuck on Youlta, valitettavasti niitä ei enää ollutkaan jäljellä…

p.s. We received these stockings as a Christmas presents from Stuck on You. Unfortunately it seem the stockings are all sold out… but stuck on You has so many great things for gifts. My friend told me she ordered all her nieces and nephews the labelled water bottles we have and love. And we also really like our personalized drawing pads for the kids, they would be cute with some pencils and stickers!

p.p.s. They have some cute free printable´s for Christmas here and free shipping at the moment!

3 COMMENTS
|
11,049 VIEWS
|
Partager sur Facebook
3 comments on “ Joulusukat „
Täti Ruskea, on December 4, 2013

Ihanalta näyttää takan edusta 🙂 Meillä pojat ovat jo vuosia saaneet tietyt jutut aattoaamuina jännitystä ja odotusta lieventämään. Meillä on mummin tekemät valkoiset sukat, joista löytyy aattona pikkuyllätykset, yleensä joku pieni herkkupala. Kuusen alla on jokaiselle paketti, useimmiten joku jouluaiheinen kirja eli tekemistä aattoon. Lisäksi saunasta löytyy “saunatontun” tuomat uudet yökkärit. Lapset ovat ottaneet perinteet “omikseen” eli jo aamuvarhaisella koko veljeskaarti rynnistää saunaan, vaikka sanovatkin että tietävät mitä siellä on 😉 Joinakin vuosina joulupuurolla oli jokaiselle jokin uusi pieni joulukoriste, mutta siitä olen vuosien varrella luopunut ihan jo vain siksi, ettemme tarvitse enempää koristeita. Sinne tilalle voisi vaikka laittaa jokaiselle jonkun pienen henkilökohtaisen (kirjallisen esim.kortin) joulutervehdyksen 😉

Sofia, on December 5, 2013

Täti Ruskea, ihanalta kuulostaa teidän joulunvietto! Tilasin itsekin eilen tytöille uudet yöpaidat jouluksi… löysin vihdoin täydellisen vanhanaikaiset valkoiset yöpaidat punaisella kanttauksella. Niissä on hyvä sitten jouluaamuna syödä tuoretta sahramipullaa ja juoda maitoa takan äärellä. Oih, ihanaa tämä joulun odottelu! Ja kiitos kun jätät aina niin kivoja kommentteja, niitä on ilo lukea!

Täti Ruskea, on December 5, 2013

🙂 Kiitos itsellesi mukaansatempaavasta blogista tunnelmineen ja ideoineen! Päivittäin odotan aina hetkeä, jolloin pääseen kurkkaamaan Lattemamman sivuille. Töiden alettua se on usein jäänyt iltaan, mutta eihän se sieltä minnekään katoa 😉

Leave a comment
name
email
url
message