May
9

Onnellista viikonloppua!

by Sofia   -   in Random

Toivottavasti viikonloppusi on taas täynnä iloa, onnea ja hymyjä! Jos olet äiti, toivottavasti saat aamukahvin sänkyyn kukkien ja suloisen kotitekoisen kortin kera tai mikä ikinä onkaan sinun traditiosi. Muistan ikuisesti lapsuuden äitienpäivien aamut kun keittiössä puuhasteltiin aamupalatarjotinta vaivihkaa ja hipsin pihalle kerämään valkovuokkoja yöpaitasillaan. Viileät aamut, kumisaappaat jalassa ja keväisen metsän ja aamukasteen tuoksu ilmassa.

Tässä vielä muutama linkki viikonloppuusi…

Näin kirjoitin äitiydestä viime vuonna.

Ottaisin mieluusti kylvyn tässä kylppärissä.

Vinkkejä kukkaostoksille.

Olen viime aikoina ihastellut tätä ja tätä Suomalaista blogia. Kauniita, kepeitä, raikkaita kuvia ja nuoria naisia joilla on oma varma tyylinsä ja ihana asenne elämään. Molemmat muistuttavat minua hieman tästä supersuositusta blogista joka selvästi oli varastanut minun blogiltani nimen ( jo vuosia ennen kuin aloin pitää blogia tai edes mietin sellaista).

Tämän luettuani olen päättänyt tehdä joku päivä itse manteli croisantteja. Mmmmmm!!!

Ihanaa viikonloppua ja erinomaista äitienpäivää kaikille äideille. Erityisesti tietenkin sille maailman parhaalle !

Lattemamma

Have a happy weekend and to those of you who celebrate mothers day, have a great one!

p.s. Kortin olen ostanut Papershopista. Jos etsit vielä ihanaa äitienpäiväkorttia, niin siellä oli montakin aivan hurmaavaa. Tämä sopi omalleni täydellisesti. Oletko muuten käynyt uudessa Papershopissa Fredalla? Tykkään!

 

 

6 COMMENTS
|
5,216 VIEWS
|
Partager sur Facebook
6 comments on “ Onnellista viikonloppua! „
lili, on May 9, 2014

Voi miten ilostuin kun klikkasin linkkisi auki ja toisen takaa löytyi minun blogi! :)) Kiitos Sofia, kauniista sanoista!

Sofia, on May 12, 2014

lili kiitos sinulle suloisesta blogistasi! 🙂

Emma, on May 12, 2014

Voi minä luin tämän postauksesi jo perjantaina, mutta nyt vasta sain kommentoitua. Kiitos niin kauniista sanoistasi! 🙂 Minulle (niin herkkiksenä) tuli heti tietenkin ihan kyyneleetkin silmiin.

Ja Sofia kiitos sinulle ihanasta ja inspiroivasta blogistasi. <3

Sofia, on May 15, 2014

Emma <3 <3 <3

Aava, on May 13, 2014

Oi kiitos uusista blogivinkeistä 🙂 Itse pidin vanhasta papershopista ja sen tunnelmasta paljon enemmän kuin uudesta, vaikka asunkin lähellä fredaa ja matka on lyhyt. Kai kaikkiin muutoksiin aina ajan kanssa tottuu 😉

Sofia, on May 15, 2014

Aava, se oli kyllä suloinen pienuudessaan, mutta itse taas jotenkin tykkään tästä uudesta. Ja onhan se lähempänä kotiammekin, niin tulee käytyä useammin. En tosin tiedä onko se niin hyvä juttu lompakolle… 😉

Leave a comment
name
email
url
message