Apr
1

Easter baskets

by Sofia   -   in DIY projects  Good things for kids

As I mentioned before on one of my blog posts, I ordered the girls Easter baskets from Pottery Barn Kids to be filled with cute little things and treats for Easter. This is how they turned out to be…

Tein tytöille tänäkin vuonna suloiset yllätyskorit pääsiäiseksi. Vähän herkkuja ja pientä puuhasteltavaa. Tilasin valkoiset korit Pottery Barn Kidsistä. Ne käyvät mielestäni hyvin myös pikkuisiksi piknik-koreiksi tai ne voi vaikka ottaa torille mukaan.

DSC_0295

DSC_0365

DSC_0371

DSC_0396

DSC_0397

DSC_0308

DSC_0309

DSC_0301

Purkan koriin valikoitui herkkujen lisäksi mm. suloinen Petteri Kani pääsiäiskirja jonka sivuilta nousee esiin kuvia niitä avatessa. Purkka saa myös väriliidut joiden pintaa saa kuorittua kuin lankaa kynän kuluessa. edit. Petteri Kani- pääsiäismunat joihin olen piilottanut vähän namusia ovat Ombrellinosta.

DSC_0381

DSC_0343

DSC_0300

Hattara löytää koristaan mm. Belle & Boon puuhakirjan ja puiset Petter Kani dominot. En olekaan pelannut dominoilla stten lapsuuden, joten nyt pääsen varmasti muistelemaan tätäkin hauskuutta.

DSC_0316

DSC_0369

DSC_0303

The baskets include sweet treats for the girls and some little fun things. Bubble Gum gets a very pretty Peter Rabbit pop up book and cool peel off crayons amongst other things. Cotton Candy has a set of wooden Peter Rabbit dominoes in her basket and a Belle & Boo sticker and activity book.

DSC_0391

DSC_0362

DSC_0377

DSC_0402

Tytöt saavat nämä huomenna aamulla. Päivällä me laitamme ruokaa ja katamme pöydän kauniiksi. Illalla syömmekin juhla-aterian kun saamme vanhempani meille kylään. Isäni, joka on aivan mielettömän hyvä kokki, on luvannut valmistaa karitsan, minä teen muut ruuat. Alkuun syömme vihreää parsaa parmesaanin, sitruunan ja yrttivoin kera. Karitsan lisäksi valmistuu valkosipuliperunoita, raikas vihreä salaatti balsamicokastikkeella ja aiomme leipoa Hattaran kanssa Italialaisen pääsiäisleivän. Jälkiruuaksi valmistamme kauniita marenkeja joiden ohjeen jaan sitten blogissa myöhemmin. Varaan myös kuohkeaa kermavaahtoa, jäätelöä ja tuoreita marjoja marenkien seuraksi. Blogin pariin palaan ensi viikon tiistaina. Toivottavasti sinun pääsiäisen aikasi on rauhallinen ja kaunis.

Wishing you a Happy Easter!

Hyvää Pääsiäistä!

Lattemamma

p.s. The blog will be on an Easter break until next Tuesday.

12 COMMENTS
|
12,038 VIEWS
|
Partager sur Facebook
12 comments on “ Easter baskets „
Elpi, on April 1, 2015

Adorable Easter baskets!
Chocolates, Peter Rabbit, Belle & Boo – perfect little gifts!
Happy Easter 🙂

Sofia, on April 2, 2015

Thank You Elpi and to your family too!

Täti Ruskea, on April 2, 2015

Kerrassaan ihanat korit sisältöineen! Ollapa tuo pikkutyttö, joka tuon koriyllätyksen saa 🙂 Mistä nuo pahvimunat on? Meidän kuopus saa pääsiäisyllätykseksi tuon saman Petteri Kaniinin sekä yhden kaverin hänelle ja nokkamukin. Ostin ne jo kesällä Ziccosta, mutta harmikseni siellä ei ollut enempää pehmohahmoja. Koko poikakatras saa yhteiseksi yllätykseksi niin ikään kesällä valmiiksi jemmaan ostamani Petteri Kaniini -kokoelmakirjan (kunpa niitä pikkukirjoja vielä saisi suomeksi). Suunnitelmissani on järjestää kuopuksen yksivuotissynttärit Petteri Kaniini -teemalla. Kuopukselle ostin myös oman Mailegin metallisen pääsiäismunan. Sellaiset meillä on joka pojalla. Iloista pääsiäistä sinulle ja perheellesi!

Sofia, on April 2, 2015

Kiitos Täti Ruskea! Pahvimunat ovat Ombrellinosta! Ostin jo viime ja sitä edellisenä vuonna, niin en muistanutkaan mainita, mutta näin kyllä niitä siellä tänäkin vuonna! Teille myös!!!

Laura, on April 3, 2015

Wau!! Upean näköiset pääsiäiskorit! Petteri Kani sekä Belle & Boo ovat molemmat lemppareitani. Ihanaa pääsiäistä sinulle ja perheellesi!

Sofia, on April 7, 2015

Kiitos Laura!!!

Sanli, on April 4, 2015

Ihanat korit! Saan sinulta aina niin paljon inspiraatiota!
Minullakin on jo suloinen pieni kori odottamassa ensi pääsiäistä, vielä tänä vuonna tytär ei taida sen päälle oikein ymmärtää, vaikka alunperin ajattelin ottaa sen jo nyt käyttöön. Minkä ikäisiä tytöt ovat olleet, kun olet ensimmäistä kertaa tehnyt heille pääsiäiskorit tai joulukalenterit?
Välttelen vielä namien ja herkkujen antamista, joten kuulisin myös mielelläni vinkkejäsi pienille sopivista muista yllätyksistä (esim. jos mielessäsi on joku tietty kirja, peli tms.). Olen blogisi kautta löytänyt jo roppakaupalla itselleni ennestään tuntemattomia ihanuuksia (vaikkapa juuri Belle & Boo) ja juuri viime viikolla Ranskan lomallamme kävin ensimmäistä kertaa Petit Bateaun liikkessä ostoksilla, kun se tuli kadulla vastaan ja muistin lukeneeni siitä blogissasi. Olisinkohan huomannut sen kaikkien muiden liikkeiden seasta muutoin? Vähän epäilen.
Oikein ihanaa pääsiäistä sinulle ja perheellesi!

Sofia, on April 7, 2015

Kiitos ihanasta kommentistasi Sanli! Namuset ovat tosiaan ihan turhia, varsinkin ihan pienille. Miten olisi vaikkapa suloiset pikku tarrat tai kiiltokuvat? Olen tainnut kyllä tehdä noita koreja ja kalentereita jo yksivuotiaasta saakka. Mm. Ella´s smoothiet voisivat sopia pikkuisemman pääsiäiskoriin tai pikkuporkkanat söpösti pakattuna. En ole ihan hirmuisen iso kaupan “babyporkkanoiden” fani, mutta Stockan Herkun luomuvihannes osastolla on super suloisia pieniä “pupu porkkanoita”.

Helen, on April 6, 2015

Beautiful Easter baskets filled with such lovely treats. As you know we have the same Peter Rabbit book and I also found some mini bunny shaped tins filled with chocolates. We have family for Easter brunch followed by an egg hunt for the children in our garden. I like your tradition of sowing grass seeds in little pots. Something we may try next year. Wishing you a very Happy Easter.

Sofia, on April 7, 2015

Thank you Helen! I love the egg hunt photos going on n England on Instagram. The spring is so much further and gives us hope it´s here soon too!

Ansku, on April 8, 2015

Aivan mielettömän ihanat korit sisältöineen! Tuollainen kelpaisi itse kullekin 😉 Mitäs pikkuneidit tykkäsivät koreistaan? 🙂

Sofia, on April 9, 2015

Tykkäsivät ihan hirmuisesti Ansku! Namuja on saanut syödä pikkuhiljaa muutaman ja keksit odottelevat vielä myös. Ovat niin söpöt ettei niitä edes raaski syödä. Pieni keksipussi onkin päätynyt leikkikeittöön. Korit olivat kaikin puolin tosi mieluisat!

Leave a comment
name
email
url
message