Jul
7

Reading nook

by Sofia   -   in Random

I bought myself a new hammock as a birthday present. Hammocks are great for napping and daydreaming and especially handy for reading books ( and then ending up daydreaming which will result in napping). I saw this one on a shop window whilst passing by and it said ” Sofia, buy me and some chocolate and hang me up where there is a gorgeous sea view! Just take me there!”. So I had to. Now I have my very own little reading nook on the island. Doesn´t it look cozy?

DSC_0893

DSC_0896

DSC_0901

DSC_0892

DSC_0902

DSC_0905

DSC_0903

Eikös olekin mukava pikku lukupaikka minulla? Tässä kelpaa lueskella kirjoja ja haaveilla. Tai ottaa vaikkapa pienet nokoset. Päiväunet ovat lomassa ihan parasta! Rakastan päikkäreitä. Purkka nukkuu vielä silloin tällöin päiväunia ja mikään ei ole niin ihanaa kuin ottaa pikku torkut lapsi kainalossa.

Lattemamma

4 COMMENTS
|
5,671 VIEWS
|
Partager sur Facebook
4 comments on “ Reading nook „
Elina, on July 8, 2015

Ihana loikoilupaikka sinulla! Voisitko vinkata mistä löytyi juttu Lattemamman Helsingistä? Olen selannut blogiasi, mutten löydä. Itselläni on edessä pienimuotoinen Helsinginreissu ja muistelen, että jutussa oli kivoja kauppoja ym. missä voisi pistäytyä. Kysyisin vielä mikä oli se (lasten?) sukkakauppa, jota olet joskus suositellut?

Ja vielä lopuksi: sinulla on aivan mielettömän ihana blogi! Oikea päivien piristäjä, oikeasti 🙂 Kiitos!

Sofia, on July 8, 2015

Tässä linkki siihen tekstiin Elina. Tosin osa vinkeistä on jo ehtinyt vanhentua näiden vuosien aikana. Sukkakaupaa ei enää valitettavasti ole lainkaan. Kiitos ihanasta kommentistasi ja kivaa Helsingin reissua!

Niina, on July 10, 2015

Ihana lukupaikka ja ihanat luettavatkin odottamassa! 🙂 Minä olen haaveillut jo monta vuotta riippumatosta, mutta meillä ei ikävä kyllä ole löytynyt sille mitään sopivaa paikkaa. Mutta ehkä vielä joskus.

Sofia, on July 13, 2015

Kiitos Niina ja toivottavasti sinun riippumatollesi löytyy vielä sopiva paikka…

Leave a comment
name
email
url
message