Aug
30

Bath time

by Sofia   -   in Good things for kids

Tyttöjen kylpytakit alkavat käydä pieneksi, joten on aika etsiä hiljalleen uusia. Tässä muutama vaihtoehto joita olen katsellut…

I have been on a lookout for new bath robes for the girls. These are my favourites at the moment…

Bath2

I´ m really liking this powder pink robe from Cyrillus that is piped with Liberty fabric. The shower hat is also made from a  Liberty print. The Bonpoint beauty bag and body cream you can find from here.

Bath3

The pale pink hydrocotton bath robe from Little White Company is another favourite. It looks softer and fuller than the previous choice. This Liberty print beauty bag is from Marie Chantal as are the Minois Paris bath products.

Bath8

This bunny embroidered bath robe from Zara Home would be adorable for a smaller girl ( I would actually like it without the bunny even more) and their bath products have a great design. I´m also loving their vanity bags in stripes, clouds and other similar cute prints.

Bathblue

The Little White Company hydrocotton robe comes also in white and this last collage is as good for boys as for girls. The wash bag and the clouds towels are from Zara and the fairly new organic bath & body product range is called Wash with Water.

Where have you found your favourite bathrobes for kids? Mine have waffle towel ones my parents brought home from a trip to Italy from a brand called Bellora , they have the girls´ names embroidered in the back in baby blue and I love them but the girls are growing out of them quickly. We also have the white Beach House fleece robes but those are now going to my parents house for their sleepovers there.

Mistä olet löytänyt lapsille kivoja kylpytakkeja ja pidätkö enemmän fleece- vai froteekankaisista? Fleece tuntuu ihanan pehmoiselta aamutakkina, mutta se ei taas ime niin hyvin kosteutta saunan tai kylvyn jäljiltä. Itse taidan kuitenkin kallistua froteen kannattajaksi.

Lattemamma

8 COMMENTS
|
21,669 VIEWS
|
Partager sur Facebook
8 comments on “ Bath time „
Susanna, on August 30, 2016

Minulla on ollut jo vuosia käytössä White Companyn kylpytakit lapsilla. Nyt juurikin nuo valkoiset. Laatu on ihan huippu, eivätkä menetä koskaan muhkeuttaan edes vuosien jälkeen. Lämpimästi suosittelen!

Karkki, on August 30, 2016

Minä(kin) liputan froteen puolesta juurikin sen imukyvyn vuoksi. Minusta myös frotee tuntuu mukavammalta kostealla iholla kuin fleece. Pidän myös niistä vohvelipyyhekankaisista, varsinkin kesällä. Tosin nyt kesällä ohuen kylpytakin korvasi iso hamam-pyyhe.

Meillä on kotona käytössä Polarn o Pyretin kylpytakki(taitaa olla takki numero 3 jo). Kyseisen kylpytakin suurin bonus on vetoketju (ainakin pojan mielestä). Kuulemma seuraavakin kylpytakki on samanlainen 😀

Niina, on August 30, 2016

Meilläkin on sekä minulla että tytöillä käytössä nuo White Companyn kylpytakit (nuorimmilla vaaleanpunaisena ja meillä esikoisen kanssa valkoisina) ja ollaan oltu niihin kyllä tosi tyytyväisiä. Ovat edelleen useamman vuoden käytön jälkeenkin hyvännäköiset ja -tuntuiset. Suosittelen minäkin siis näitä! 🙂

Annika, on August 30, 2016

Minullakin samanlaisia kokemuksia The White Companyn kylpytakeista. Zara Homen froteet puolestaan ovat olleet hyvin “keskitasoa”, paitsi ehkä heidän egyptinpuuvillaiset juttunsa hiukan parempia, mutta eivät nekään samalla tavalla pysy uudenveroisina kuin The White Companyn tuotteet.

Katja, on September 1, 2016

Kiitokset vinkeistä! White company sai vahvat suositukset kaikilta, ajattelin sieltä muutakin tilata kunhan vaan saan aikaiseksi. Meillä on vauva kohta kolme kuukautta ja hänellä ei vieläkään ole omaa pyyhettä, kylpytakista puhumattakaan. Itselläni on kolme kylpy/aamutakkia, kaikki eri käyttötarkoituksiin. Muhkeaan takkiin on ihana pukeutua saunan jälkeen kun vilvoittelee saunan terassilla tai kotona parvekkeella. Mutta eniten tulee käytettyä lyhyttä puuvillaista aamutakkia, jonka ostin kerran New Yorkista. Siitä tulee se matka aina mieleen ja se tekee mielen iloiseksi.

Katja, on September 1, 2016

Mun mummo ompeli aina vohvelikankaasta kylpytakkeja ja sitten niihin sai kirjailla itse haluamiaan koristeita. Harmi ettei niitä taida enää olla missään tallella. Vanhoista valokuvista voisi etsiä, muistan ainakin yhden kuvan, jossa ollaan mummon ja vaarin pihallaja saunan jälkeen syödään makkaraa kylpytakeissa.

Täti Ruskea, on September 4, 2016

Mä oon haaveillut meidän pikkupojille Pikku Vaniljan myymiä Luinspa-kylpyponchoja. Jossakin näin, että niistä olis saatavilla vielä isompaakin kokoa. Meille on vuosien saatossa kertynyt monen merkkistä kylpytakkia pojille: Schiesser, Benetton, Marimekko, Hilfiger… Teiniä lukuunottamatta pojat eivät juurikaan käytä niitä. Sen sijaan tykkäävät huppupyyhkeistä ja siksi mietinkin noita kylpyponchoja. Olisivat vähän kuin yhdistelmä kylpytakista ja -pyyhkeestä.

Sofia, on September 8, 2016

Kiitos kaikille hyvistä vinkeistä ja kokemuksista!

Leave a comment
name
email
url
message