Dec
2

Kasmir housut

by Sofia   -   in Blog collaboration  Good things for kids  Shopping

Ehkäpä muistat vuosien takaa nämä suosikkihousumme joita tytöt käyttivät innokkaina vielä kun ne olivat jo aivan liian lyhyet lahkeista. Oscar & Valentinen kashmir housut kun ovat pehmeintä villaa ja niin mukavat, lämpimät ja suloiset päällä, että niissä tekisi mieli olla aivan koko ajan. Me saimme nämä housut joululahjaksi Youngest Fashionistä. Olin itseasiassa tilannut ne jo muutama vuosi sitten, mutta isompaa kokoa ei vaan ole ollut saatavilla. Nyt saimmekin ne sitten lahjana joka oli kyllä aivan ihanan yllätys. En ihan malttanut odottaa jouluun koska näille on tässä joulun allakin käyttöä niin paljon. Housut ovat täydelliset myös mm. after ski asuna mökissä. Saimme nyt siis legginsit harmaana ja housut tummansinisenä. Kuvasin teille vähän niiden eroja läheltä. Eli tummansinisenä on housumalli joka on siis asteen leveämpi ja siinä on taskut sekä suora lahje. Legginsi malli on ihna hieman kapeampi, ja siinä on resori alahelmassa. Tytöt löysivät heti suosikkinsa, eikä tullut edes kiistaa. Meidän tytöt jotka ovat 140-150 cm välimaastossa käyttävät molemmat kokoa 12.

2

1

3

7

4

Unknown

5

9

6

8

10

Kuten kuvista huomaa on molemmissa resorivyötärö ja lahkeen leveydessä ei ole kovin huomattavaa eroa. Molemmat mallit ovat aivan yhtä ihanat ja yhtä mukavat päällä. Pienemmille löytyy myös maailman suloisinta vaaleanpunaista ja vaaleansinistä. Niistä ei valitettavasti ollut enää meidän kokoa. Mutta tummansininen ja harmaa ovat kyllä meille loistavat ja mieluiset värit ja niitä voi yhdistellä oman mielen mukaan pastelleihin tai kirkkaampiin sävyihin!

Jos etsit sitä kaikkein pehmoisinta ja mukavinta lahjaa pukinkonttiin niin sanoisin, että tämä voisi olla se! Ja näihin olisi ihana yhdistää myös vetoketjullinen kasmir huppari. Mutta näitä housuja voi toki yhdistellä myös collegepaitoihin tai fleeceihin tai muihin neuleisiin.

Lattemamma

p.s. Housut siis saatu lahjana .

2 COMMENTS
|
2,983 VIEWS
|
Partager sur Facebook
2 comments on “ Kasmir housut „
marttta, on December 3, 2020

Ihania! Kertoisitko vielä hieman miten huollat kasmir-vaatteita?

Sofia, on December 3, 2020

Hei marttta! Voin tehdä erillisen jutun kasmirien huollosta, kiitos toiveesta!

Leave a comment
name
email
url
message